בעיקבות העשן

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמת את הסיגריה בתוך הכוס? :eek:

• הוסף לסימניות
אגב בשימוש אם אדים, בקושי היה ניתן להבחין במשהו בתמונה עם התה, כי הרקע לא שחור אטום כמו כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1148787:
כן. זה לא ממש מסובך. :)
נכון, אבל זה מגעיל.
אבל אם כבר הכנסת את זה לכוס, הייתי מצלמת 2 תמונות עם חצובה, אחת עם הסיגריה בתוך הכוס והעשן יוצא מתוכו ואחת עם התה, ואז מחברת בפוטושופ,
כי ככה רואים שהעשן/אדים לא מגיעים מהתה שבתוך הכוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1148810:
נכון, אבל זה מגעיל.
אבל אם כבר הכנסת את זה לכוס, הייתי מצלמת 2 תמונות עם חצובה, אחת עם הסיגריה בתוך הכוס והעשן יוצא מתוכו ואחת עם התה, ואז מחברת בפוטושופ,
כי ככה רואים שהעשן/אדים לא מגיעים מהתה שבתוך הכוס.
כן, אבל אני לא מעונינת בעשן בתוך הכוס, זה מעכיר את העסק.

• הוסף לסימניות
בכל אופן צריך למצוא לזה פתרון, כי זה בולט מאוד שהאדים לא יוצאים מהתה, חבל זה הורס. התמונה מושלמת

• הוסף לסימניות
לא מבינה בצילום, אבל מפריע לי שהמשטח לא משויף בקצה, אולי שזה חלק מהעניין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1148957:
בכל אופן צריך למצוא לזה פתרון, כי זה בולט מאוד שהאדים לא יוצאים מהתה, חבל זה הורס. התמונה מושלמת
ככול הידוע לי אין לזה פיתרון, כי אי אפשר לקבל תוצאה כזו בלי להרוס את התמונה, אני לא מעונינת שכל הקטע החד והנקי של הפריים יסתכם בפרחים שנמצאים בקצה התמונה למטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1149031:
אההה.............
וזה המשטח החדש???
כן אחד מהמשטחים החדשים, זה המשטח עם מברשת הצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1149046:
לא מבינה בצילום, אבל מפריע לי שהמשטח לא משויף בקצה, אולי שזה חלק מהעניין?
זה באמת חלק שולי. בסך הכל זה צולם בכדי להעביר את הרעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה