- הוסף לסימניות
הנה ההבדלים לאחר ניטרול השפעת הצבע, בין עשן סגריה לאדים.
צפה בקובץ המצורף 179235
צפה בקובץ המצורף 179235
כן. זה לא ממש מסובך.נכתב ע"י sarigold5;1148779:שמת את הסיגריה בתוך הכוס?![]()
נכון, אבל זה מגעיל.נכתב ע"י אחינועם;1148787:כן. זה לא ממש מסובך.![]()
כן, אבל אני לא מעונינת בעשן בתוך הכוס, זה מעכיר את העסק.נכתב ע"י sarigold5;1148810:נכון, אבל זה מגעיל.
אבל אם כבר הכנסת את זה לכוס, הייתי מצלמת 2 תמונות עם חצובה, אחת עם הסיגריה בתוך הכוס והעשן יוצא מתוכו ואחת עם התה, ואז מחברת בפוטושופ,
כי ככה רואים שהעשן/אדים לא מגיעים מהתה שבתוך הכוס.
ככול הידוע לי אין לזה פיתרון, כי אי אפשר לקבל תוצאה כזו בלי להרוס את התמונה, אני לא מעונינת שכל הקטע החד והנקי של הפריים יסתכם בפרחים שנמצאים בקצה התמונה למטה.נכתב ע"י רבקי פרידמן;1148957:בכל אופן צריך למצוא לזה פתרון, כי זה בולט מאוד שהאדים לא יוצאים מהתה, חבל זה הורס. התמונה מושלמת
כן אחד מהמשטחים החדשים, זה המשטח עם מברשת הצבע.נכתב ע"י album;1149031:אההה.............
וזה המשטח החדש???
זה באמת חלק שולי. בסך הכל זה צולם בכדי להעביר את הרעיון.נכתב ע"י dk;1149046:לא מבינה בצילום, אבל מפריע לי שהמשטח לא משויף בקצה, אולי שזה חלק מהעניין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים