כללי בעיתון מקומי השתמשו בעיצוב שלי

• הוסף לסימניות
לקוח הזמין מודעה להכנסת ספר תורה ועוד כמה דברים שילם על עיצוב שעמלתי עליו רבות כולל תיקונים ורבים עד שהגיע לתוצאה מרהיבה
שלחנו לעיתון מסוים לפני חצי שנה בערך
היום הלקוח מתקשר אלי שפרסמו את זה באותו עיתון למשהו אחר אחד לאחד מה ששילם עליו טבין ותקילין
זה לא שעשו דומה אלא השתמשו באותו קובץ עם אותו גופן אותם צבעים
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
בכל הכח.

תדברי איתם, תבקשי פיצוי, תאיימי בתביעה לאחר התעיצות עם מורה הוראה.

להבא, לסכם דברים שבאים לידי ביטוי פומבי [כמו מודעות, וכו', לא כריכה שלספר של לקוח ששילם על עיצוב] של מי הזכיות. להזהיר ולעורר.

• הוסף לסימניות
עם מי לסכם? עם העתון שגנב?
אני רק שלחתי מודעה לפרסום ברור שאסור להם להשתמש!
עם הלקוח אין לי בעיה אני מסתדרת איתו, רק הוא מתקומם איך הוא שילם והשקיע ומישהו מקבל את זה חינם

• הוסף לסימניות
אם המייל לעיתון יצא ממך, ההיתי שמה כמה מילים שזה רק למודעה זו.

• הוסף לסימניות
בקשת היתר ממורה הוראה, ותביעה.

בשבילכם זה מעולה תתחלקי חצי חצי עם הלקוח ותחכו לגניבה הבאה.

• הוסף לסימניות
מה אני יכולה לתבוע מהם בעצם?

• הוסף לסימניות
גזלת גרפיקה. זכויות יוצרים!!! שעות של עמל שנחמסו באכזריות ללא תמורה הוגנת!!

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מה אני כועסת....
השאלה איך אני מתרגמת את זה לתשלום, לפיצוי...

• הוסף לסימניות
מי שזכות יוצרים שלו הופרה בידי אחר זכאי לפיצוים ללא הוכחת נזק. פיצוי זה מקל על בעלי זכות יוצרים, שלעתים קרובות מתקשים להוכיח את הנזק שנגרם להם מהפרת זכותם, ומשמש כהרתעה כנגד מפרים פוטנציאליים. בהתאם לחקיקה שקדמה לחוק זכות יוצרים מ- 2007, בית המשפט היה רשאי לפסוק פיצוי בסכום שבין 10,000 שקלים לבין 20,000 שקלים בגין כל הפרה של זכות יוצרים. כיום, בהתאם לסעיף 56 לחוק החדש, רשאי בית המשפט לפסוק פיצוי בסכום של עד 100,000 שקלים חדשים לכל הפרה, אולם אינו כבול לסכום מינימלי, כבעבר. סעיף 56(ג) לחוק ממשיך וקובע, כי יראו הפרות שמתבצעות ב"מסכת אחת של מעשים" כהפרה אחת לעניין זה.

מקור:
http://www.tglaw.co.il/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;2106471:
מה אני יכולה לתבוע מהם בעצם?
10 עמודי פרסום (לפחות).
זה לא עולה להם - מצד אחד, ומפצה אותך - מצד שני.
תוכלי למכור/לצ'פר את הלקוחות שלך. או למכור בחצי מחיר לאחרים.
(אני מוכן לקנות :))

• הוסף לסימניות
אסור לוותר לאנשים כאלו. חובה לטפל בזה שלא תהיה הפקרות בכדי שלא ימשיכו לחשוב שהעולם שלהם. תחשבו על סכום לאיום לפני פניה לתביעה, אם יסכימו-הנה מה טוב, אם לא, קבלו היתר ממורה הוראה וצאו לדרך.

• הוסף לסימניות
אני פניתי אליהם במייל לבקש הבהרה בענין אפי' לא טרחו לענות תשובה או להתנצל במייל
הלקוח, חרה לו כל העניין שהוא שילם, טרח ויגע לתוצאה מושלמת, והם פשוט נתנו חינם ללקוח ששילם רק עבור הפרסום, הוא יצר איתם קשר חזרו אליו מהנהלת העיתון שזה גרפיקאית חדשה, וזה תיקיה שאסור להכנס אליה והיא לא ידעה... בלה... בלה
הוא התעקש שמגיע לו כסף וביקש רק את עלות העיצוב שהוא שילם עליו והם נתנו אתו בחינם (או אולי אפי' גבו עליו תשלום)
הטלפנית התחילה לזלזל בו ולהגיד שהוא סתם רוצה לעשות עליה כסף ושהבוס שלה רגוע ומכיר את החוקים ו... בקיצור מתנערים מהענין

חוצפה שכזו, מה הם שומרים בכלל מודעות ששלחו אליהם? ולמה שהלקוח שלהם לא ישלם על העיצוב? ובכלל אם הוא רצה לעשות כסף הוא היה מבקש פי 5 או הולך ישר לבית משפט!
אני אמרתי לו שאין לו סיכוי, כי מי שמכיר את הנפשות הפועלות יודע שיותר קשה להוציא מים מסלע מאשר להוציא מהם איזה פיצוי
הלקוח מאוד נרגז ומתעקש ללכת עד הסוף
בבית המשפט מאוד מחמירים בענין כי אם ישלמו פיצוי בסכום נמוך כל אחד יגנוב מקסימום ישלם, בדרך הוא חסך עיצוב של כמה מודעות שקיבל חינם ממישו שעבד על זה

אני בכל אופן אם אני לא יקבל התנצלות אבקש התיר מרב לפרסם את העיתון בכל מקום שאוכל כדי שגרפיקאיות יעקבו שלא גונבים להם עיצובים

• הוסף לסימניות
דיברנו עם העיתון והוא אמר שהוא יודע את הכללים ואין שום דופי בהתנהלותו ולא צריך לשלם כלום...

זה עיתון מאוד גדול ונחשב בביתר רק לחשוב שמאות עיצובים שמורים במחשבו ויכול בכל רגע נתון להשתמש, וכשפונים אליו להתנער להפיל את זה על הגרפיקאית ועוד להתקיף ולהתלונן שמנסים להוציא ממנו כסף
אני והלקוח מתכוננים לתביעה נגדו
נשמח למי שיש לו מידע והתנסה בענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה