כללי בעית שגיאה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אינדיזיין נופלת לי בכל פעם, כותבת הודעת שגיאה ונסגרת. (כשאני עושה פעולה מסויימת)
יש לציין כמה נקודות:
-הקובץ לא גדול (40 עמודים של a5).
- אני עובדת במחשב רגיל (ולא מק).
- ניסיתי לעבוד עליו בכמה מחשבים שונים ובכולם הוא כתב את השגיאה הנ"ל.
ההודעה היא משהו בסגנון של אינדיזיין נתקל בבעיה ועליו להסגר.
אשמח לעצה

• הוסף לסימניות
תבדקי באיזה פעולה זה קורס לך
ותבדקי אם זה קורס לך גם כשאינך פותחת קובץ ספציפי, כלומר האם הקובץ מקריס או שהתוכנה קורסת מעצמה.
כתבתי לא מזמן דרך איך לשחזר הגדרות של תוכנות אדובי שאי אפשר לפתוח אותן כי הן קורסות. תחפשי בפורום

• הוסף לסימניות
תודה תמנתי!
לקח לי זמן למצוא את ההודעה המדוברת שלך, אני מעתיקה אותה ככתבה:
הנה הפתרון בשבילך לנסות שקיבלתי בזמנו מקוויקסופט אבל >>>>
מה שאני עושה כשאני מנסה כזה דבר זה קודם כל, להעתיק את כל הקבצים לספריה שאני יוצרת ורק אחר כך למחוק, כך שתמיד אפשר להחזיר.

הנה הוראות התיקון לפ"ש:

לחץ על העיגול הצבעוני של חלונות ובשורה שנפתחה רשמי %appdata% ואשר
נפתחה תיקית roaming פתח את תיקית Adobe
אתר את התיקיה של הפוטושופ או איזה תוכנה שאתה רוצה לעשות לה אתחול והוצא אותה לשולחן העבודה.

סגור את כל התיקיות הפתוחות.

תמיד כדאי גם לבצע ניקוי באותה הזדמנות start>program> accessories >system tools>disk cleanup
לבחור את כונן c
כאשר עולה הרשימה לבחור הכל ולנקות.

השאלות לי על כך:
1. אילו קבצים להעתיק לתקיה?
2. יש לי ווינדוס 8. ניסתי לעשות את שכתבת ולא הסתדרתי. היכן בדיוק רושמים את %appdata% ? ולמה לא למחוק את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכנות?
אשמח לתשובות​

• הוסף לסימניות
תיכנסי לחיפוש של וינדוס 8
בחיפוש אפליקציות, תכתבי run
וזה יראה לך את הקובץ שעליו את צריכה ללחוץ.
כשהוא ייפתח, תכתבי %appdata%
זה יפתח לך את הספריה של אדובי.אחרי שאת גוררת את הקבצים החוצה, כשתפתחי את התוכנה שוב, היא בעצם תעבור איתחול למצבה הראשוני.
אז אם יש לך שולחן עבודה שסידרת כמו שאת אוהבת, כדאי
לך לשמור את שולחן העבודה ואחרי שתחזרי להפעיל את התוכנה, תעלי את שולחן העבודה ששמרת.

• הוסף לסימניות
ואגב, לא מדובר פה במחיקת תוכנה, אלא בהחזרתה למצבה הראשוני לפני שאיזה באג אמר לה לקרוס. לכן לא "מסירים" את התוכנה אלא מחליפים לה בעצם קובץ הגדרות הפעלה.

זה בעצם איתחול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה