דרוש מידע בעלי אולפן ברמה גבוהה/חובבי מוזיקה באיכות גבוהה? כנסו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי אולפן או מחובבי מוזיקה באיכות גבוהה,
עם איזה אוזניות אתם משתמשים להקלטה/מיקס/האזנה באיכות גבוהה?
(כמובן לא הכוונה לאוזניות בלוטוס jbl ב150ש"ח...)
האם יש כאן מישהו שהשקיע במערכת אוזניות ברמה גבוהה? (אוזניות, מגבר וכו')?

• הוסף לסימניות
יש אוזניות קשת מאוד איכותיות של "סנייזר"
יש לי קישור לעלי.
בהמלצה של מישהו שקנה ואני השתמשתי עם זה כמה פעמים בתור מוניטור. זה איכותי מאוד.

אם תרצה אנסה לחפש את הקישור.

• הוסף לסימניות
סנהייזר בעלי???
אין מצב!
זה מזויף, באחריות!
איזה דגם?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בדיוק קונה-
את אלו- להקלטה-

את אלו למיקס-

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בדיוק קונה-
את אלו- להקלטה-

את אלו למיקס-
יש לי את הakg k701 כמה וכמה רמות מעל ה240
מוכר אותם בזול, אם זה מעניין...
צריכות מגבר טוב כדי להישמע במיטבן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ספציפית זאת,
כל האוזניות יגיעו למלא הפוטנציאל עם מגבר טוב, אבל לא תמיד זה הכרחי, לפעמים אפילו בלתי מורגש.
לא יודע לגבי ה240 אבל סביר להניח שלא דורש יותר מדי.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בדיוק קונה-
את אלו- להקלטה-

את אלו למיקס-
למה בחרת את אלה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה