אני הזמנתי שתיים כאלו, באחד באמת הראש עומד מעולה ולא יוצא.
בשני הראש כן משתחרר מאד מהר מהמקום
כזה בדיוק? אני לא יודעתכמה עולה כזה ברז בערך בארץ???
תשני את מיקום המישקולתאני הזמנתי שתיים כאלו, באחד באמת הראש עומד מעולה ולא יוצא.
בשני הראש כן משתחרר מאד מהר מהמקום
בסך הכל צריך להזיז את המשקולת שתהיה יותר קרובה לברז ואז הכל יסתדר
תודה.תשני את מיקום המישקולת
הזמנתי ל-2 כתובות שונות.אם קונים מספינות מIL משלמים מכס?
איך אפשר להזמין 2?
אם קונים מספינות מIL משלמים מכס?
איך אפשר להזמין 2?
חסום בנטפרי. (אין אפשרות לשלוח לבדיקה, פשוט חסום)בעמוד המוצר באליאקספרס יש סרטון איך מרכיבים את הברז.
אצלי המשלוח הגיע תוך שבוע עד הבית.איך מגיע המשלוח?
עד הבית- משלוחן מגיע?
הוא מרים טלפון קודם או מופיע פתאום?
שולח SMS?
(כי לשמחתי אני עם כשר)
אם זה רק הרכבה זה לא בעיהאפשר להתקין לבד?
(בעלי חוש טכני סטנדרט)
שלום.שלום לכולם!
בעקבות המלצות חמות בכמה מקומות בפורום (לדוגמה), רכשתי גם אני באליאקספרס זוג של ברזי המטבח הנשלפים המדוברים של חברת WanFan.
יש לציין שלמרות שקניתי ב 11.11 עם כל העומס המטורף שם, תוך 4 ימים הברזים כבר הגיעו אליי הביתה.
פתחתי את החבילה רק בשביל לוודא שהכל הגיע בסדר,
אבל אני לא מצליחה להבין איך ראש הברז שעל הצינור הנשלף - נתפס בגוף הברז ולא נשאר תלוי ומתנדנד באויר.
אשמח אם תוכלו להרגיע אותי שזה כך רק בגלל שהברז מפורק, אבל אחרי ההתקנה זה אמור להיות בסדר.
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים