בעלי ברז המטבח המפורסם מאליאקספרס? לכאן בבקשה!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שתיים כאלו, באחד באמת הראש עומד מעולה ולא יוצא.
בשני הראש כן משתחרר מאד מהר מהמקום

בסך הכל צריך להזיז את המשקולת שתהיה יותר קרובה לברז ואז הכל יסתדר

• הוסף לסימניות
בסך הכל צריך להזיז את המשקולת שתהיה יותר קרובה לברז ואז הכל יסתדר
תשני את מיקום המישקולת
תודה.
באמת כנראה זו היתה הבעיה. מלכתחילה הוא היה נראה לנו יותר רפוי עוד לפני ההתקנה, אז שמנו את המשקולת יותר קרוב, אבל עכשיו בדקנו שוב וזה היה בטעות לצד השני

• הוסף לסימניות
אם קונים מספינות מIL משלמים מכס?
איך אפשר להזמין 2?

• הוסף לסימניות
אם קונים מספינות מIL משלמים מכס?
איך אפשר להזמין 2?

אני קניתי ב-2 רכישות נפרדות בהפרש של כמה דקות בין אחת לשניה,
למעשה זה הגיע כחבילה אחת במשלוח אחד ולא חויבתי מכס.
אבל כמובן שזה לא בהכרח חייב להיות אצל כולם אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעמוד המוצר באליאקספרס יש סרטון איך מרכיבים את הברז.
חסום בנטפרי. (אין אפשרות לשלוח לבדיקה, פשוט חסום)
מקווה שבעלי יתמודד
בכל אופן הזמנתי אחד, ולאחר יומיים עוד אחד (במבצע של בלאק פרידיי)
עדיין לא קיבלתי אף מוצר
אבל המוכר כתב לי שהוא כבר שילם את המכס, כך שאין צורך לשלם שוב
אני לא יודעת כמה אפשר להסתמך עליו, אז הזמנתי בפעמיים (רק אחרי שראיתי שלברז הראשון כבר יש מס' מעקב)

איך מגיע המשלוח?
עד הבית- משלוחן מגיע?
הוא מרים טלפון קודם או מופיע פתאום?
שולח SMS?
(כי לשמחתי אני עם כשר)

• הוסף לסימניות
איך מגיע המשלוח?
עד הבית- משלוחן מגיע?
הוא מרים טלפון קודם או מופיע פתאום?
שולח SMS?
(כי לשמחתי אני עם כשר)
אצלי המשלוח הגיע תוך שבוע עד הבית.
המשלוחן התקשר קודם לטלפון (גם אני עם כשר ב"ה :) )

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.

הסתבכנו קשות בהרכבה עם ברז מעלי אקספרס
איך מגיעים להברגה של הצינור הנשלף (מתחת לשיש) אם ההברגה מאחורי הכיור?

(מקוווה שהובנתי)

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה שוב.
מישו נתקל בקושי בהתקנה של הברזים הנ"ל?
הבאנו כבר אינסטלטור מעולה וגם הוא לא הצליח...
(הזמנתי 2 דגמים אחד מנירוסטה אחד מפליז.
את הנירוסטה הצלחנו להתקין בקלות - החיבור היה עם קליק, אבל את השני אנחנו לא מצליחים להרכיב כי צריך להבריג ואין גישה למקום בגלל הכיור)
מצרפת תמונות >>
1644913209547.png
1644913242530.png

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

בעקבות המלצות חמות בכמה מקומות בפורום (לדוגמה), רכשתי גם אני באליאקספרס זוג של ברזי המטבח הנשלפים המדוברים של חברת WanFan.
יש לציין שלמרות שקניתי ב 11.11 עם כל העומס המטורף שם, תוך 4 ימים הברזים כבר הגיעו אליי הביתה.

פתחתי את החבילה רק בשביל לוודא שהכל הגיע בסדר,
אבל אני לא מצליחה להבין איך ראש הברז שעל הצינור הנשלף - נתפס בגוף הברז ולא נשאר תלוי ומתנדנד באויר.
אשמח אם תוכלו להרגיע אותי שזה כך רק בגלל שהברז מפורק, אבל אחרי ההתקנה זה אמור להיות בסדר.

תודה רבה!
שלום.
האם אתם עדיין מרוצים מהברזים ? והאם אתם זוכרים כמה עלה אז ? כמו"כ האם הסתדרתם בקלות עם ההתקנה ?
תודה על כל מידע.

• הוסף לסימניות
בשביל המכס ביקשתי מהמוכר שירשום על החבילה מחיר נמוך וזה עבר בשתי ברזים חלק 0בפועל עוד לא הותקנו בשביל טיב המוצר אבל מה שהמליצו למעלה נראה לי שהראש שלהם מפלסטיק, ואם טיפה אקנומיקה יורד להם הצבע...)

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
מי פה שכבר משתמש בברז כמה שנים ויכול להמליץ על ברז מטבח מעלי אקספרס, אני רוצה צבע ברונזה,, אבל אם לא כדאי מבחינה פרקטית אלך על צבע אחר
וגם ידוע לכם מה קורה עכשיו עם משלוחים במלחמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה