בעלי ברז המטבח המפורסם מאליאקספרס? לכאן בבקשה!

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
מי פה שכבר משתמש בברז כמה שנים ויכול להמליץ על ברז מטבח מעלי אקספרס, אני רוצה צבע ברונזה,, אבל אם לא כדאי מבחינה פרקטית אלך על צבע אחר
וגם ידוע לכם מה קורה עכשיו עם משלוחים במלחמה?
המשלוחים הרבה יותר לאט, כי אין טיסות:)
לגבי גוון ברונזה זה קצת בעייתי - כי לכל ברה הברונזה זה גוון שונה לגמרי
ממליצה לך על חברת קורטינה - שירל - יש להם מבחר ענק של צבעים
וצבע חדש - אספרסו - כמין רוזגולד מיוחד.

• הוסף לסימניות
@ציפי טינקלרויט
תודה רבה על המענה
מבחינת איכות,אם עד היום אני רגילה להשפריץ אקונומיקה וסנט מוריץ על ברז ניקל שיבריק, איך מנקים את הברזים היום או אולי כדאי לי גם עכשיו לקנות ברז ניקל מוברש ,פחות טרנדי ויותר פרקטי?

• הוסף לסימניות
@ציפי טינקלרויט
תודה רבה על המענה
מבחינת איכות,אם עד היום אני רגילה להשפריץ אקונומיקה וסנט מוריץ על ברז ניקל שיבריק, איך מנקים את הברזים היום או

אולי כדאי לי גם עכשיו לקנות ברז ניקל מוברש ,פחות טרנדי ויותר פרקטי?
אף חברה לא תיתן לך אחריות על אקונומיקה,
אלא רק על חומרים ללא חומצה.
תנקי אסטוניש וחומץ טבעי 5 אחוז.
ניקל מוברש זה כמו כל צבע אחר-
רק הכרום זה המקור.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה