עזרה בעלי מכירות ביתיות - אנא עמדו על הזמנים!!!

• הוסף לסימניות
מאוד מתסכל לטפס 3 קומות בשעות המכירה ובעלת הבית אומרת לי בטלפון שתחזור עוד שעה וחצי
לא ביקשתי להיות זמינה 24/6 ואת לא חייבת לפתוח כל היום אבל בשעות המכירה תהיי זמינה ואם יש לך איזה אונס כלשהו להעדר אנא כתבי מכתב התנצלות, גם אם את הולכת 10 דקות לפני שעת ה"סגירה"

• הוסף לסימניות
לא רוצה לפגוע בבעלי המכירות, אבל לצערי זו תופעה מאד מאד נפוצה בעיר מגורי ולא רק במכירות אלא גם חנויות, קרה לי הרבה פעמים שיצאתי במיוחד ( ונסעתי לקצה השני של העיר ואת מגיעה ויש שלט שהיום סגור.. ..(עם/בלי התנצלות זה לא משנה) מאז הפסקתי ללכת, אני ישלם עוד כמה שקלים בחנות ולא יבזבז את זמני.
אני חושבת שמן הראוי שבעלי המכירות והחנויות ידאגו למילוי מקום בדיוק כמו גננות ומורות שדואגות לכך... (כמובן שאני לא מדברת על מקרי חרום, שקורים אחת ל....)

נ.ב. שלא לדבר על הפרסומות שאין קשר ביניהן לבין המציאות במכירה , אלפי פריטים וכו' ואת באה ורואה חמש וחצי בגדים.....

• הוסף לסימניות
גם לי קרה הלכתי שלושה שבועות אחרי לידה מרחק 15 דקות הליכה כל צד למכירה של אביזרים לתינוקות.מטפלת כמה קומות דופקת דופקת לא עונים התקשרתי היא אומרת שהיום הלכה לעזור ואין לה שניתנת וסגור. זה היה מתסכל מאוד עד שיצאתי...
שיביאו לשכונה מפתח.. או יביאו איזה בחורה... מיותר לציין שלא חזרתי לשם יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה