בעלי מקצוע - מרחב למידה

• פותח הנושא LED
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מודה מאד מראש לכל המסיעים!
אני מתכננת מרחב למידה עבור בית ספר בירושלים
וצריכה לצורך כך בעלי מקצוע בתחומים שונים.
פעם ראשונה שאני מלווה עבודה מסוג זה ואני ממש טובעת בים שמות וחברות אשמח לעזרתכם.
מדובר בפרויקט בהיקף קטן וכל בעלי המקצוע חיבים להביא חשבונית עבור העבודה.
נגר עבור ריהוט לא יקר אבל טוב שבונה גם במת עץ (מצורף תמונה ממרחב למידה אחר להתרשמות בסדר גודל של הבמה)
קבלן שמתעסק גם בעבודות קטנות (צבע החלפת תקרה ריצוף נקודות חשמל תאורה וכו')
חברה שמספקת ריצוף pvc וטפטים.
אשמח לשמות וכמובן אם יש טלפונים יעזור לי מאד מאד.

קבצים מצורפים

• במת עץ 2.JPG
    במת עץ 2.JPG
    KB 132.5 · צפיות: 128
  • הוסף לסימניות
למה לא כל קבלן שיפוצים שיש עליו המלצות?
קבלן שלוקח גם עבודות קטנות...

• תודה
Reactions: LED
  • הוסף לסימניות
נגר מצויין וזול- עמוס מעץ לדעת 0506350050

• הוסף לסימניות
אני עובדת בחברה שמבצעת עבודות של גמרים ובנייה,
טיפה יקרה אבל סופר מקצועית.
אם מעניין אותך צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
מה לא כל קבלן שיפוצים שיש עליו המלצות?
קבלן שלוקח גם עבודות קטנות...
הקבלנים שאיתם דיברתי לא רצו להכנס לפרויקט כזה קטן של 20-30 אלף
אדרבה אם יש לך שם אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
דניאל: 054-9915153
צבעי שעושה גם שיפוצים, יכול דוקא להתאים לפרויקט בכזה סדר גודל.
אני ממליצה עליו מכל הלב, הוא עשה אצלי במשרד עבודת צבע מושלמת, כולל טיח אקרילי. והקירות היו במצב נורא לפני כן ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה