בעלי מקצוע תכוונו אותי

• הוסף לסימניות
ב"ה
לכבוד חברי הפורום הנבחר של "פרוג," החרדים לדבר ה' שאינם מתפשרים על קלה כבחמורה ועושים חסד עם זמנם וכישרונם להיות לאחיעזר ולאחיסמך לעמיתיהם בעלי מקצוע בני אומנתם, ובחרו להתחבר ולהימנות בפורום זה כדי להתנתק מן הרוחות הנושבות בחוץ ולהשאר בסביבת החרדים גרידא

ברצוני לבקש את עצתכם ולברר אצלכם בעניין הקשור מאוד לניסיונכם בענייני הגלישה והסינון לאחר שבעל מקצוע היפנה אותי לכאן.

ובקשתי היא בנוגע לפרויקט הקמת חברה לתכנות כוללנית מורכבת שאני נמצא בה כעת ויכלול קשת רחבה של מתכנתים על מגוון תוכנות, ובין היתר יכלול גם גרפיקאי משווק ומנהל כספים ועוד.
ומה גם שברצוני לחסוך מללמוד מניסיון על בשרי ולהחליף לסנן אחר.

ולעזרתכם אני צריך שתייעצו לי עם איזה ספק סינון להתקשר שגם מהיר בגלישה וגם זמין לתמיכה מהירה, ספק סינון שיודע לטפל בבעיות סבוכות וגם פתוח מה שצריך (וגם סגור מה שלא צריך)
נ.ב. אשמח מאוד אם תציינו גם מה המקצוע שלכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האי;2422170:
ב"ה
לכבוד חברי הפורום הנבחר של "פרוג," החרדים לדבר ה' שאינם מתפשרים על קלה כבחמורה ועושים חסד עם זמנם וכישרונם להיות לאחיעזר ולאחיסמך לעמיתיהם בעלי מקצוע בני אומנתם, ובחרו להתחבר ולהימנות בפורום זה כדי להתנתק מן הרוחות הנושבות בחוץ ולהשאר בסביבת החרדים גרידא

ברצוני לבקש את עצתכם ולברר אצלכם בעניין הקשור מאוד לניסיונכם בענייני הגלישה והסינון לאחר שבעל מקצוע היפנה אותי לכאן.

ובקשתי היא בנוגע לפרויקט הקמת חברה לתכנות כוללנית מורכבת שאני נמצא בה כעת ויכלול קשת רחבה של מתכנתים על מגוון תוכנות, ובין היתר יכלול גם גרפיקאי משווק ומנהל כספים ועוד.
ומה גם שברצוני לחסוך מללמוד מניסיון על בשרי ולהחליף לסנן אחר.

ולעזרתכם אני צריך שתייעצו לי עם איזה ספק סינון להתקשר שגם מהיר בגלישה וגם זמין לתמיכה מהירה, ספק סינון שיודע לטפל בבעיות סבוכות וגם פתוח מה שצריך (וגם סגור מה שלא צריך)
נ.ב. אשמח מאוד אם תציינו גם מה המקצוע שלכם

ראשית נברך את מר בברוכים הבאים ונאחלו שימצא השהות באתרא קדישא הדין מועילה ומחכימה.

לגופם של דברים .
שאלתם שאלה קשה ומורכבת. מהיות ורוב ככל ספקי התקשורת בישראל מנסים ללא הרף להנמיך את רמת השירות שלהם ולהרגיל את ציבור הלקוחות לרמה נמוכה יותר ויותר של שירות.

מהיות וכך, אזרחי ישראל נאלצים להתעמת חדשות לבקרים עם נותני שירות ואף לעלות לטונים גבוהים, למרבה הצער זה לא עוזר.

נטפרי כנראה הכי נקיים אך השירות שלהם לקוי וחסר מאוד (אא"כ יש למעלכתם סבלנות לחכות למענה בכתב לאחר שעות/ימים/שבועות).
מאידך גיסא השירות של רימון/אתרוג גרוע מבחינות אחרות.

מה שתחליטו- ההחלטה לא תהיה קלה.
יצויין כי כאן בפורום לא תמצאו דעות נוספות בגנות נטפרי מהיות והנטפרי הוקם ע"י גולשי פרוג (ועל כך מגיעה להם הערכה רבה)

• הוסף לסימניות
אם אתם הולכים על נטפרי
אז כספק קחו את RL
עם הטלפון האישי של ישי
אתם מסודרים
שרות - מעולה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2422374:
ראשית נברך את מר בברוכים הבאים ונאחלו שימצא השהות באתרא קדישא הדין מועילה ומחכימה.

לגופם של דברים .
שאלתם שאלה קשה ומורכבת. מהיות ורוב ככל ספקי התקשורת בישראל מנסים ללא הרף להנמיך את רמת השירות שלהם ולהרגיל את ציבור הלקוחות לרמה נמוכה יותר ויותר של שירות.

מהיות וכך, אזרחי ישראל נאלצים להתעמת חדשות לבקרים עם נותני שירות ואף לעלות לטונים גבוהים, למרבה הצער זה לא עוזר.

נטפרי כנראה הכי נקיים אך השירות שלהם לקוי וחסר מאוד (אא"כ יש למעלכתם סבלנות לחכות למענה בכתב לאחר שעות/ימים/שבועות).

מה שתחליטו- ההחלטה לא תהיה קלה.
יצויין כי כאן בפורום לא תמצאו דעות נוספות בגנות נטפרי מהיות והנטפרי הוקם ע"י גולשי פרוג (ועל כך מגיעה להם הערכה רבה)

תדליק פנסים אחי! ;)
(בעצם לא חשוב, אין הרבה מכוניות על הכביש שלך :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2422374:

השבוע נזקקתי לתמיכה מנטפרי. גיליתי שיש מס' טלפון להתקשרות
ענו לי מיד, טיפלו בבעיה עם כל הלב ובמהירות, שירות מקסים...

• הוסף לסימניות
גם אני בנטפרי,
תמיד חזרו אלי מקסימום אחרי שעה.
מרוצה מאוד!!
אין שירות מהיר לעסקים? כאילו קו מיוחד שזמין תמיד רק לבעלי עסקים?
ואם אין אולי הגיע הזמן.
ניתן לגבות יותר כסף (גם ככה המחיר ברצפה) ולכסות את העלויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה