בעלי סינטיק? ספרו לי קצת עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;907347:
כמה שנים על לוח פשוט של ג׳ניוס וכמה שנים על הסינטיק הקטן ובשנה האחרונה על הגדול
על איזה דגם גדול בדיוק? אם אתה יכול בבקשה לפרט...:)

• הוסף לסימניות
תודה,אני יכולה להתקין שוב, אבל למה שזה לא יהיה הנכון? התקנתי את הדיסק שהיה מצורף למכשיר. אולי אנסה להוריד מהאתר ונראה אם יש הבדל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dizi;908000:
תודה,אני יכולה להתקין שוב, אבל למה שזה לא יהיה הנכון? התקנתי את הדיסק שהיה מצורף למכשיר. אולי אנסה להוריד מהאתר ונראה אם יש הבדל.
אולי גם תלוי בהגדרות התוכנה

באיזה השתמשת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dizi;908000:
הספקתי במהלך השנים לרכוש 3 לוחות,
הם אומרים שהדיסק המצורף מתאים לנתונים שאת אומרת אבל בפועל תמיד צריך דרייבר אחר.
יש לך אולי ווינדוס 7? צריך בשבילו דרייבר מיוחד. ואחר לאקס פי...
בקיצור שווה לך לפנות אליהם או להסתדר באתר לבד,
וחוץ מזה התקנה מחדש עוזרת הרבה פעמים - גם כיום כשהעט נתקעת פתאום אני מתקינה מחדש וזה מסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;908364:
הספקתי במהלך השנים לרכוש 3 לוחות,
הם אומרים שהדיסק המצורף מתאים לנתונים שאת אומרת אבל בפועל תמיד צריך דרייבר אחר.
יש לך אולי ווינדוס 7? צריך בשבילו דרייבר מיוחד. ואחר לאקס פי...
בקיצור שווה לך לפנות אליהם או להסתדר באתר לבד,
וחוץ מזה התקנה מחדש עוזרת הרבה פעמים - גם כיום כשהעט נתקעת פתאום אני מתקינה מחדש וזה מסתדר.
לפנות - אני לא יודעת למי. קניתי את זה זה בחנות אינטרנט בחו"ל. אבל אולי אנסה להתקין משהו מהאתר.

• הוסף לסימניות
בקשר ללוחות המסקנה שודאי יותר טוב מהאינטוס הלוח הקטן שלאה המליצה עליו?
לי יש אינטוס 3 בן 8 שנים ונראה לי שהגיע הזמן להשתדרג

• הוסף לסימניות
בתור אחד ששוקל קנית סינטק גדול אולי אפשר לגבש קבוצה ולהוזיל עלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה