- הוסף לסימניות
'מידע לכל'- אני חושבת שמגיע לכל הרמותבבית שמש
'בעניינים'
מישהי אמרה לי שיש גם משהו 'אפרסמון' באזוריםם של הקריה, חפציבה ורמה ב' - אולי עוד מקומות?!
כמובן שיש עוד אבל יותר קטנים
'מידע לכל'- אני חושבת שמגיע לכל הרמותבבית שמש
@בעניינים - אסתי צין בית שמש'מידע לכל'- אני חושבת שמגיע לכל הרמות
'בעניינים'
מישהי אמרה לי שיש גם משהו 'אפרסמון' באזוריםם של הקריה, חפציבה ורמה ב' - אולי עוד מקומות?!
כמובן שיש עוד אבל יותר קטנים
אפרסמון מחולק באזורים של הקנאים ששם לא מכניסים לרוב את האחרים.
רק לאנשים פרטיים.הפרסום שלך הוא רק לאנשים פרטיים או שמעניין אותך גם להגיע למוסדות גדולים?
תודה!בבית שמש החדשה בענינים עיתון מעולה
בבית שמש הישנה אפרסמון מצויין כי גם כל הקנאים והשמרנים מכניסים אותו.
הקהל יעד שלי ברור מאוד.אם את הולכת לשפוך ים כסף
לדעתי שווה לעבוד עם משרד פרסום
שיודעים לעשות פילוח של קהל יעד וכו
יותר אפקטיבי
תודה!
לא נראה לי שהקהל יעד שלי הוא "קנאים" (המוצרים שלי הם פרימיום, אני לא מוכרת לגו...).
קול הקריות או אשדוד בכותרותאשדוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים