בקשה בעלי רכבים - אנא!!! התחשבו בנו

• הוסף לסימניות
אולי צריך לפנות לעיריות שיפתחו יותר בורות ניקוז וכך יהיו קצת פחות שלוליות;)
בכו"ז כשנמצאים בתוך הרכב לא כ"כ רואים את גובה השלולית!
מניסיון אנשים לא עושים את זה מרשעות אלא בשוגג גמור
ואתכם הסליחה
לא נכון !!!
אפשר להיזהר סתם תירוצים!

לא מקובל עלי!!

• הוסף לסימניות
כון מאוד ואני גם משתדל לשים לב.
אבל הרבה פעמים קורה ששמים לב שזה שלולית שעושה שפריץ רק ממש אחרי השפריץ....
כמו כן לנהג, שמחזיק רכב כבד, לעיתים יש שיקולים אחרים של בטיחות. אני לא מדבר על נסיעה מהר ולהרטיב אחרים כדי שאתה תוכל להגיע מהר הביתה, אלא יש שיקולים אחרים, כמו חוסר שדה ראיה מהצדדים, נהגים אחרים שצופרים וכו'. לעיתים יש ילדים ברכב וכו'.
בכל מקרה - מה שנראה כאילו הנהג יושב לו ושולט בהכל והוא כל יכול בנוגע לרכב ולכביש - זה ממש לא נכון!!!
גם בנהגים צריכים להתחשב. הולכי הרגל בעיר זאני גר לא כל כך מתחשבים בנהגים, בלשון המעטה, (וצריכים לזה אשכול נפרד), וגם נהגים לא תמיד מתחשבים בנהגים אחרים (וגם לזה צריך אשכול נפרד, רק לציין את מצוקת החנייה בערים החרדיות וכו'). שכל אחד ישתדל לא להפריע לשני, ולשומעים ינעם.
בכל מקרה טוב שהבאת את זה למודעות.
אם בטעות לא הצליח לכם והשפרצתם, מה עכשיו להמשיך הלאה????? לא לצאת מהרכב ולבקש סליחה אולי בפעם הבאה תזהרו יותר כי לא תירצו לצאת שוב מהרכב.

• הוסף לסימניות
בהקשר לכל הנ"ל, רק רציתי לציין כי הממתינים לאוטובוס, זו בעיה הלכתית לקחתם בטרמפ, מפני שהחברה זכתה בהם, כמבואר בסוגיית מצולות של דגים. ואכמ"ל.
מה, אתה מגניב ?! ואם אני מחכה בתחנה לאוטובוס מסוים אז אסור לי לעלות לקו אחר כי הראשון זכה בי? אותו דבר בדיוק. וכדאי למצוא את הנידונים ההלכתיים לא רק כשזה פוגע בשני... וד"ל.

• הוסף לסימניות
אם בטעות לא הצליח לכם והשפרצתם, מה עכשיו להמשיך הלאה????? לא לצאת מהרכב ולבקש סליחה אולי בפעם הבאה תזהרו יותר כי לא תירצו לצאת שוב מהרכב.
אבקש להבין איך ציטטתם אותי בדברים שלא אני כתבתי אלא @5127109

• הוסף לסימניות
כן, לא נצא מהרכב, כי זה לא יעזור כרגע, ורק יעכב אחרים. אני מאמין שאין מי שעושה את זה בכוונה. וכן, להבא נשתדל יותר. כן פשוט ככה. אי אפשר לדון כמו שכתבתי,כי יש שיקולים אחרים של בטיחות.
לא נוחות. בטיחות.
ואדרבה, אם יש לך פתרון לגובה השלוליות, שלדעתי הוא באמת פתרון תשתיתי יותר, פחות אינפומרטיבי לנהגים, זה יהיה לתועלת הכלל.
טוב שהנושא עלה למודעות, הנהגים ישתדלו יותר, והולכי הרגל ישתדלו להזהר יותר מללכת ליד שלוליות.
הגישה הזו כאילו הנהג יושב ברכב, כולו רגוע ושלו, מחומם היטב ומכורבל במזגן-על-חימום, ברצותו משפריץ וברצותו מקצר, היא פשוט לא נכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה