שבח נותנים לו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כאן נרשום טיפים, אפשרויות טעינה, המלצות מניסיון אישי, טווח רכבים ועוד
1 אין לנו נסיון אישי אך כשביררנו הפער היה משמעותי, אין שמנים אין גיר אין בלאי של בלמים ועוד ועודכמה שאלות בנידון
1. מה העלויות של טיפולים לרכב והחזקה שוטפת של רכב חשמלי לעומת רגיל?
2. האם שווה לקנות רכב חשמלי שאין לך יכולת לעמדת טעינה פרטית?
3. מה לגבי החוק שאומרים כבר שנים שהוא עומד לעבור מחר מחרתיים, של מס על קילומטר?
לא. אא"כ הנסועה השנתית שלך עצומה, אז שווה לשקול.כמה שאלות בנידון
2. האם שווה לקנות רכב חשמלי שאין לך יכולת לעמדת טעינה פרטית?
אם אתה רוצה למשוך כבל חשמל פשוט תשתמש בכבל ירוק בלבד בעובי 2.5שלום
בבקשה מישהו יכול לענות על כמה שאלות לגבי טעינת רכב בייתית:
האם ניתן לשלשל כבל מחלון הבית לחניה, או שחייבים לעשות עמדה על המדרכה?
האם חייבים לעבור לתלת פאזי?
האם ניתן להשתמש בשקע חשמל קיים בבית שיהיה המקור החשמלי לטעינה, או שחייבים למשוך כבל חדש מהלוח?
מי מתקין כזה דבר? איפה הכי משתלם?
תודה רבה מראש!
מה זה אומר כבל ירוק?אם אתה רוצה למשוך כבל חשמל פשוט תשתמש בכבל ירוק בלבד בעובי 2.5
אומנם מומלץ תלת פאזי אבל מכיר כאלה שמטעינים בכבל ספתא
מומלץ שקע חשמל כוח שזה בדרך כלל השקעים של המזגנים
אם אתה גר בדירה חדשה אז יש לך חשמל במסתור כביסה גם תלת פאזי בדרך כלל וגם שקע רגיל
צירפתי תמונה של כבל ירוק זה בעצם כבל יותר ממוגן והוא משמש ככבל מאריך.מה זה אומר כבל ירוק?
אני מחפש לקנות משהו שיאפשר לי להטעין משקע רגיל בבית, למרות שזה איטי.
מה אני אמור לחפש?
יש למישהו קישור למוצר, עדיף זול ולא בהכרח מקורי.
תודה!
לא הבנתי. מה ההקבלה בין תלת פאזי שזה המתח חשמל הכללי בבית, לבין כבל סבתא שהוא סוג של כבל.אומנם מומלץ תלת פאזי אבל מכיר כאלה שמטעינים בכבל ספתא
אצלי המזגנים יושבים על שקעים רגילים שבמקרה היו שם מאז ומעולם..מומלץ שקע חשמל כוח שזה בדרך כלל השקעים של המזגנים
דירה עתיקה..אם אתה גר בדירה חדשה אז יש לך חשמל במסתור כביסה גם תלת פאזי בדרך כלל וגם שקע רגיל
אני צריך את שניהם? את הכבל הירוק לשקע בבית ואליו את הכבל סבתא שמתחבר לרכב?צירפתי תמונה של כבל ירוק זה בעצם כבל יותר ממוגן והוא משמש ככבל מאריך.
וכן תמונה של כבל ספתא לחיבור של שקע ביתי
צפה בקובץ המצורף 2016140צפה בקובץ המצורף 2016141
המלצה שלי אחרי שאתה שומע כאן את ההמלצות ,קודם מעשה תתייעץ עם חשמלאי מוסמך.שלום
בבקשה מישהו יכול לענות על כמה שאלות לגבי טעינת רכב בייתית:
האם ניתן לשלשל כבל מחלון הבית לחניה, או שחייבים לעשות עמדה על המדרכה?
האם חייבים לעבור לתלת פאזי?
האם ניתן להשתמש בשקע חשמל קיים בבית שיהיה המקור החשמלי לטעינה, או שחייבים למשוך כבל חדש מהלוח?
מי מתקין כזה דבר? איפה הכי משתלם?
תודה רבה מראש!
אני מטעין שנים עם כבל מאריך. עובי 2.5 מ"מ. (תקנה כבל 2.5 מ"מ ותחבר לו שקע ותקע איכותיים).האם ניתן לשלשל כבל מחלון הבית לחניה, או שחייבים לעשות עמדה על המדרכה?
לא חייבים.האם חייבים לעבור לתלת פאזי?
כעקרון ניתן להתחבר לשקע קיים. שקע של 16 אמפר דהיינו 2.5 מ"מ ומפסק ח"א תואם בלוח.האם ניתן להשתמש בשקע חשמל קיים בבית שיהיה המקור החשמלי לטעינה, או שחייבים למשוך כבל חדש מהלוח?
חשמלאי.מי מתקין כזה דבר? איפה הכי משתלם?
כבל סבתא, נקרא חוט עם ראש של תקע רגיל, ונגמר בשקע לטעינת הרכב כמובן שזה טעינה איטית בהתאם להספק החשמל.אני צריך את שניהם? את הכבל הירוק לשקע בבית ואליו את הכבל סבתא שמתחבר לרכב?
יש כבל סבתא תלת פאזי.כבל סבתא, נקרא חוט עם ראש של תקע רגיל, ונגמר בשקע לטעינת הרכב כמובן שזה טעינה איטית בהתאם להספק החשמל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //