מידע שימושי בעלי רכב? משרד התחבורה מעניק לכם 2000 ש"ח!

• הוסף לסימניות
אתה יכול להתקשר ל8946* זה המוקד שלהם.
אבל אין דרך לעקוף את זה, רק אפשר להמר- אם הרכב שלך משנת 2003 יש כאלו שהצליחו להתקין.
בכל מקרה המכסות כבר עומדות להיסגר- לדוג' ירושליים ובני ברק נסגרה המכסה...
אז ככה שכל הקודם זוכה!!

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות את הנסיעות?
באתר פנגו אלטנתיב ניתן לראות רק שעות הנעה וכיבוי.
תודה

• הוסף לסימניות
אני התקנתי על רכב וולוו
זה עשה לי בעיות מטורפות. הם מיד שלחו טכנאי וסידר את זה לעת עתה

• הוסף לסימניות
כרגע זה פיילוט, אז לא רואים את ההתחשבנות של הכסף,
ברגע שיעברו לתקופת ההפעלה- התקופה של התחשבנות הכספים יראו באתר את הסכום שצברת.
יש מצב שזה יהיה ממש בקרוב.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תלוי מאיזה אזור את בארץ.
המכסה כבר נסגרה להרבה מקומות.

• הוסף לסימניות
משהו קיבל מהם כסף?
אפילו שאני זכאי לא קיבלתי כלום!!

בכלל כל הפניות שהגשתי באתר שלהם
בשנה האחרונה לא קיבלתי שום מענה
יש הסבר לתופעה?

• הוסף לסימניות
משהו קיבל מהם כסף?
אפילו שאני זכאי לא קיבלתי כלום!!

בכלל כל הפניות שהגשתי באתר שלהם
בשנה האחרונה לא קיבלתי שום מענה
יש הסבר לתופעה?
אני קיבלתי ואני מחובר דרך הזכיינית השניה פוינטר אלתרנתיב.

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה באתר פוינטר על פרוייקט דרך ערך, נאמר לי שהפרוייקט מלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה