בעלי cintiq? כנסו!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב וחנוכה שמח!
בשעה טובה רכשתי cintiq 27qhd בתצורה ללא טאצ', שאלתי היא לבעלי לוחות טאצ' - עד כמה הטאצ' חשוב ושימושי עבורכם? אתם משתמשים בו על בסיס קבוע? כרגע אני משתמש בintus pro ואני לא ממש משתמש בטאצ' אבל זה לא נתון בר השוואה כיוון שמדובר במוצרים שונים לחלוטין..
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;2361869:
שבוע טוב וחנוכה שמח!
בשעה טובה רכשתי cintiq 27qhd בתצורה ללא טאצ', שאלתי היא לבעלי לוחות טאצ' - עד כמה הטאצ' חשוב ושימושי עבורכם? אתם משתמשים בו על בסיס קבוע? כרגע אני משתמש בintus pro ואני לא ממש משתמש בטאצ' אבל זה לא נתון בר השוואה כיוון שמדובר במוצרים שונים לחלוטין..
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

דבר ראשון מזל טוב ותתחדש,
דבר שני, זה כבר לא נפקא מינא, לא?
דבר שלישי- אני משתמש בטאצ' על בסיס קבוע, כן, ואני מתאר לעצמי שכך גם שאר רוכשי הטאצ'
דבר 4. - לא הפסדת כלום, חוץ מנוחות 'מגניבה יותר' ברמה מסויימת, אבל תכל'ס מקלדת ועכבר זה לא פחות נוח, ולא הפסדת שום דבר משמעותי.

• הוסף לסימניות
לגבי נפקא מינה או לא - ייתכן שתהיה לי אפשרות להחליף
(בתוספת תשלום כמובן)
לגבי מקלדת ועכבר, דווקא זה פחות מפריע לי, התכוונתי יותר לשימושיות תוך כדי עבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;2361973:
לגבי נפקא מינה או לא - ייתכן שתהיה לי אפשרות להחליף
(בתוספת תשלום כמובן)
לגבי מקלדת ועכבר, דווקא זה פחות מפריע לי, התכוונתי יותר לשימושיות תוך כדי עבודה

אה, תוך כדי עבודה זה שימוש אפסי ביותר, ובחלק מהתוכנות אפילו מפריע יותר ממה שמועיל. (במנגה זה בסדר, אבל כנ"ל- שימוש זניח)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
אני לא מצליחה לתפעל את כפתורי השליטה בצד ואריג'נט לא נותנים מענה מספק.
אם יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם סינטיק 22HD ויכול לעזור- אשמח מאוד אם יוכל ליצור עמי קשר באישי!
רב תודות!

• הוסף לסימניות
אני קניתי עם טאצ ואני מתחרט על זה ,אני לא משתמש בו בכלל כי זה
מרגיש לי מסורבל ביחס למקשים,וגם השלט המתלווה אליו מאכזב ומרגיש לא איכותי
בקיצור תשמח בצעד שעשית.

• הוסף לסימניות
אגב סינטיק, בעבודה אני משתמש המון ב control+alt+z, באינטוס המקלדת נגישה יותר, אבל בסינטיק זה פחות רלוונטי מן הסתם... מה אתם עושים? מוחקים עם מחק? יש קיצור דרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;2365577:
אגב סינטיק, בעבודה אני משתמש המון ב control+alt+z, באינטוס המקלדת נגישה יותר, אבל בסינטיק זה פחות רלוונטי מן הסתם... מה אתם עושים? מוחקים עם מחק? יש קיצור דרך?

הכפתורים שבצד ניתנים לתכנן אותם שיהיו קיצורי דרך לאיזה פקודת מקלדת שאתה רוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה