דרוש מידע בעלך מלמד בחיידר, אשמח שתעזרי לי

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכל הנשים שעומדות מאחורי הרב'ס היקרים
בחיידר של בני לא מקובל לתת כסף. אני כן רוצה לתת משלוח מנות שכולל גם מתנה שימושית
יש לכן רעיונות?
לא בא לי להשקיע במתנה שהאשה לא יודעת מאיפה להסתכל עליה ובאיזה בוידם לאחסן אותה

ובבקשה להשאיר את האשכול ענייני ולא אם צריך או לא צריך מקובל או לא
שכל אחד יעשה מה שמתאים לו

תודה לכולכן
יעל

• הוסף לסימניות
לא כותבת כאשה של מלמד.
ובכל זאת.
כלי שימושי למטבח, אולי קצת מעניין כדי שלא יהיה לה (ופל בלגי, סליסר וכדומה)
איבזור שמתאים לבית כמו מנורת לילה, שבת לאמפ, מפה לשולחן, כלי נוי.
זכות קניה בחנות שימושית או בכמה חנויות.

• הוסף לסימניות
בעלי לא מלמד בחיידר, אבל אני מורה ואני יודעת שמתנות כמו כלים וכד' לא שימושיות ואין איפה לאחסן אותם.
לדעתי, הכי חשוב מתנה שימושית כמו- זיכוי בחנות ספרים/ מוצרי חשמל/ תשמישי קודש וכו'
או מתנה רעיונית כמו- סט מעור של זמירונים לשבת וכד'

• הוסף לסימניות
לדעתי ספר שימושי להמלמד יזכיר כל יום למלמד לחשוב מהילד, או סטנדר מתקפל על השולחן ובעיקר מחמאות למלמד, מחמאות על דברים שהוא מתמסר במיוחד אפילו אם לדעתך זה לא חשוב כל כך......הרבה הרבה נחת דקדושה מכל הצאצאים!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי ספר שימושי להמלמד יזכיר כל יום למלמד לחשוב מהילד
וחשוב לבדוק מה סגנון הספרים שחביבים עליו.
לא נראה לי ששמחים לתת לו ספר שישמש אותו כמתנה לבר מצוה הקרובה.

• הוסף לסימניות
משהו לשולחן שבת / להבדלה / לפסח
שלא מצריך מדי הרבה "טעם " של האישה... :)

כלי / מכשיר קטן פרקטי למטבח

ספר שווה לילדים על פורים/ פסח

תווים - מאוד נחמד לקבל!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולכן התגובות כאן ממש נותנות כיוון

• הוסף לסימניות
ספר שימושי למלמד בחיידר "שאין למלמד, למשל סיפורי צדיקים מהמגזר שמתאים לסוג החדר חסידי או ליטאי או ספרדי וכן חומש מבואר שיכול להיות מעניין לרבי .והעיקר בכל פתק משך השנה ובכל שיחה הערכה, ולהראות שאתם מעריכים ומעריצים אותו ,ככה הוא יתמסר יותר במיוחד לבנכם, אוטומטי בלי לשים לב לזה!

• הוסף לסימניות
1. הכי טוב לשאול את אשתו מה יאהב.
2. זיכוי בחנות ספרים / כלים.
3. פעם קבלתי ארגז מיץ ענבים והיה דווקא נחמד... והם הרויחו שזכרתי אותם חצי שנה קדימה.
4. לא לשכוח את הפתק המצורף, להשקיע בו זה הכי חשוב.

• הוסף לסימניות
כאשתו של מלמד
רק לא ספרים הוא כמעט לא מגיע אליהם יש לו סדר יום צפוף והם מעלים אבק
משחקים וספרים לילדים זה מצוין עם אפשרות החלפה
כרטיס זיכוי במגוון חנויות גם מצוין
כלים-תלוי במזל חלק שימשו אותי וחלק עד היום בארון
תמיד אפשר לשאול מה רצוי
וברכה מחורזת ומיוחדת מעבר לסטנדרט -תמיד מעולה אצלי הברכות המיוחדות שמורות בקלסר מיוחד

• הוסף לסימניות
מה עדיף ?
מתנה או מעטפה ?
כי לפעמים כסף הולך בסוף ללחם וחלב ומתנה זה משהו שלא היית מפרגנת לעצמך ...

• הוסף לסימניות
אצלנו מקובל לתת מעטפה, ואני מאד שמח על כך
שנה שעברה הייתה אסיפת הורים יחסית צמוד לפורים,
התארגנו כמה הורים להוריד 100 שקל מהמעטפה, והבאנו גביע כסף יפה עם תחתית,
ועליו חרוט כמה מילים.

לפי המסרים של הרבה, הוא מאד נהנה.

• הוסף לסימניות
אמנם השאלה הופנתה לאשה ולא לבעל.. אבל אגיב כמלמד..
א. מכתב מרגש עושה את ההבדל, אין צורך בחרוזים משעשעים, אלא במכתב מהלב,
ב. כל מלמד יש בביתו עשרות בקבוקי יין מסוגים שונים, וכל שבת יש על השולחן בקבוק.. יש האוהבים את זה ויש שפחות, אם נותנים יין שהוא באמת משובח אז ניחא, אבל אם נותנים משהו פשוט אז בהחלט עדיף מיץ ענבים,
ג. מעטפה או מתנה, ברור שגבר יותר אוהב מזומן, ואשה יותר תאהב מתנה... מה שברור שתמיד חשוב שיהיה זכות החלפה, ושיהיה סניף של החנות בעיר שגר המלמד ולא להטריח אותו ליסוע לעיר אחרת.....
ד. כלים מכלים שונים זה טוב למגילה ופחות לשמח.. כי זה שוכב בארון חסר תועלת.
ה. אצלי יש מנהג שכל הכסף שנכנס הולך קומפלט לאשה לקניית פינוקים לפסח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה