דרוש מידע בעלת עסק, רוצה שמישהו יעשה לך את המכירות?

• הוסף לסימניות
בעלת עסק, האם היית רוצה אשת מכירות שתעשה עבורך מכירות?
עשיתי בעבר מכירות לבעלי עסקים כחלק מעבודתי
ובהמשך שיווקתי ועשיתי את המכירות לעסק שלי...
אני פשוט נהנית מהמכירות
נהנית מלהוביל לקוח קררררררררר ללקוח חם משלם וממליץ אח"כ
זו פשוט חוויה!
חשבתי אולי לפתוח עסק בתחום של מכירות עבור בעלות עסקים, אני מנסה לבדוק את הביקוש לכך.
זה מוריד מבעלת העסק המווון עול, שבזמן זה היא יכולה לפתח את העסק מה שאף אחד לא יעשה במקומה...

מה אומרות?
האם הייתן מעוניינות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שלא הייתי מאמינה, אבל פשוט נהניתי מהמכירות
נהניתי מלהוביל לקוח קררררררררר ללקוח חם משלם וממליץ אח"כ
זו היתה פשוט חוויה!
חשבתי אולי לפתוח עסק בתחום של מכירות עבור בעלות עסקים, אני מנסה לבדוק את הביקוש לכך.

מה אומרות?
האם הייתן מעוניינות?
מאמינה שבעלות עסקים באופן כללי חוששות להשקיע במיזמים חדשים
יתכן שהצעה של חודש חינם לדוגמא תוכל ליצור דחיפה של בעל עסק ובמידה ויראה תוצאות יהיה מוכן להשקיע כסף
באופן אישי, כבעלת עסק, אם היו באים אלי אם תוצר מובן ומוגמר ומציעים לי תוך הסבר לפרטים סיכוי סביר שהייתי מנסה, לתוספת הכנסה אף אחד לא מסרב;)

• הוסף לסימניות
מאמינה שבעלות עסקים באופן כללי חוששות להשקיע במיזמים חדשים
יתכן שהצעה של חודש חינם לדוגמא תוכל ליצור דחיפה של בעל עסק ובמידה ויראה תוצאות יהיה מוכן להשקיע כסף
באופן אישי, כבעלת עסק, אם היו באים אלי אם תוצר מובן ומוגמר ומציעים לי תוך הסבר לפרטים סיכוי סביר שהייתי מנסה, לתוספת הכנסה אף אחד לא מסרב;)
תודה על תשובתך!
חשבתי בכיוון של אחוזים, כך שאין חשש להפסד
אני מקבלת רשימה של לידים / לקוחות פוטנציאליים לפי העניין ועל כל סגירה אחוז מסוים מהתשלום של הלקוח

• הוסף לסימניות
טלפוני,
מה כוונתך אינטרנטי?

• הוסף לסימניות
אני פשוט נהנית מהמכירות
נהנית מלהוביל לקוח קררררררררר ללקוח חם משלם וממליץ אח"כ
זו פשוט חוויה!
זה מוריד מבעלת העסק המווון עול, שבזמן זה היא יכולה לפתח את העסק מה שאף אחד לא יעשה במקומה...

מה אומרות?
האם הייתן מעוניינות?
בעבר חיפשתי מישהי כזו בנרות,
ולא מצאתי!
רציתי לטפל בעסק, ושבלקוחות- מישהי אחרת תטפל.
אישה אמרה לי שהיא יודעת מכירות אז היא יכולה לעשות את זה לעצמה...
דווקא אני חושבת שזה יכול מאד ללכת!

• הוסף לסימניות
חסר בשוק משווקות לעצמאיות, גרפיקאיות, צלמות, וכו
הרבה עובדות מהבית ולא טובות בשיווק או שאין להן זמן לשווק את עצמן.
זה תחום קצת שונה כי את לא מוכרת מוצר אלא שירות. (שבסופו יצאו עם מוצר)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יכול לעוף.
יש המון בעלות עסקים שאוהבות את העבודה שלהן ועושות אותה מעולה,
אבל נתקעות בקטע השיווקי.
זו עוד משרה כמעט.

אבל צריך המון תשוקה,
כי אם לא תתלהבי מהמוצר כמו בעלת העסק עצמו,
היא תעדיף לשווק את עצמה לבד.
כי בעלי עסקים יודעים את כל הפלוסים שלהם ויודעים לענות על כל שאלה שתצוץ

מאמינה שתעשי את זה יסודי, מקצועי ובמלוא הבעירה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@גולה אני חושבת שהרעיון בבסיסו מצויין.
ואני גם הייתי שמחה שמשהי אכן תעשה את זה במקומי, כמו שאמרת כי זה לוקח זמן ואנרגיה.
אני דווקא חושבת שבמכירות אני טובה, אבל ברור לי שאם היה לי זמן רק לזה, הייתי יכולה כנראה לטפל בזה יותר!)

מה שכן, החשש תמיד, מי תדע לשווק אותי טוב?
זו צריכה להיות אחת שכמובן תכיר אותי היטב, תבין היטב מהו העסק שלי, ותחווה אותו!!
היא צריכה להאמין בו ולאהוב אותו, להכיר אותי באופיי ולהאמין בי!
רק כך אפשר לדעתי למכור בכנות ובהצלחה.

ולמה אני אומרת את זה? כדי לעשות פה סיעור מוחות:)
כדי להבין מה חסר לבעלת העסק ואיך את יכולה לחשוב ולהגיע לכך, וכך מן הסתם המכירות תהינה ממוקדות יותר, ומניבות...

הרעיון של לסגור תשלום לפי אחוזים, נשמע לי הגיוני ופשוט לחישוב-לך ולבעלת העסק.

נקודה נוספת וחשובה בשיווק היא, לא רק איך למכור ללקוחות שכבר יצרו קשר, אלא, לגרום להם ליצור את הקשר!
בכל עסק יש תקופות שאין הרבה פניות של לקוחות...
אז לדעתי תחשבי גם על זה, איך את יכולה לתת גם שירות כזה, (עדיף כמובן משהו שאינו מצריך עלות גבוהה...).
פרסום בעיתון לדוגמה, בעלת העסק יודעת עליו וכנראה מפרסמת לפעמים, הכוונה שלי, למעבר.

לדוגמה, (לא מכירה אותך אם אם יש לך וואטאפ), אבל זה משהו שלא לכולן כאן יש (לי לדוגמה;)), ואם את מעלה פרסום שלהן בקבוצות שונות, ממליצה עליהן שם וכו, זה כמובן יכול לעזור...
או לפרסם בכל דרך שהיא שנראית לך.

בקיצור,
לדעתי העלית פה רעיון טוב, תמשיכי לחשוב ולגבש אותו לכדי משהו מסודר ובנוי ובעז"ה נשמע בשורות:)
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי שמענין אותה לשמוע על זה
איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הבנתי מה הרעיון המהפכני...
אשת שיווק זה משהו חדש שלא שמעו עליו?
זה בסיס.
אולי לעסקים קטנים זה לא בסיס, אבל עסק קטן תמיד יתקשה להיפרד מכמה מאות שקלים עד שהוא לא יראה שזה מאוד מאוד משתלם.
ולכן, הרעיון שלך מעולה, בשביל להריץ אותו את צריכה להביא קודם תוצאות והרבה ואז להגיע להסכם עם בעלת העסק על העסקאות הבאות בצורת אחוזים.
אם לא הבנתי נכון, אשמח שתסבירי.
ואגב, אני מכירה עסק שנותן מזכירות ושיווק יחד לבעלות עסקים, כך שהרעיון מעולה ונראה שיש לו ביקוש.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הבנתי מה הרעיון המהפכני...
אשת שיווק זה משהו חדש שלא שמעו עליו?
זה בסיס.
אולי לעסקים קטנים זה לא בסיס, אבל עסק קטן תמיד יתקשה להיפרד מכמה מאות שקלים עד שהוא לא יראה שזה מאוד מאוד משתלם.
ולכן, הרעיון שלך מעולה, בשביל להריץ אותו את צריכה להביא קודם תוצאות והרבה ואז להגיע להסכם עם בעלת העסק על העסקאות הבאות בצורת אחוזים.
אם לא הבנתי נכון, אשמח שתסבירי.
ואגב, אני מכירה עסק שנותן מזכירות ושיווק יחד לבעלות עסקים, כך שהרעיון מעולה ונראה שיש לו ביקוש.
בהצלחה!
היום לעסק גדול אין לו מספיק זמן ללכל הבאלגן הזה של שיווק ושימור לקוחות וכו ולפעמים יש עסקים שפחות משקיעים בה
זה רעיון מהפכני בקטע שיש מירד שלם שעושה את העבודה שלו כלומר שעיקר העבודה שלו זה שיווק לעסקים(שכיום אין את זה)

• הוסף לסימניות
היום לעסק גדול אין לו מספיק זמן ללכל הבאלגן הזה של שיווק ושימור לקוחות וכו ולפעמים יש עסקים שפחות משקיעים בה
זה רעיון מהפכני בקטע שיש מירד שלם שעושה את העבודה שלו כלומר שעיקר העבודה שלו זה שיווק לעסקים(שכיום אין את זה)
אז הבנתי,
ובגלל שאני קרובה מאוד מאוד לעולם הזה, משרת משווק זה משהו בגדר חובה לעסקים שרוצים לשרוד, קשה מאוד היום, בפרט בעידן הרשתות החברתיות.
לכן זה רעיון לא מהפכני, הוא קיים ונצרך בהחלט.

• הוסף לסימניות
אז הבנתי,
ובגלל שאני קרובה מאוד מאוד לעולם הזה, משרת משווק זה משהו בגדר חובה לעסקים שרוצים לשרוד, קשה מאוד היום, בפרט בעידן הרשתות החברתיות.
לכן זה רעיון לא מהפכני, הוא קיים ונצרך בהחלט.
על תתיפסי אותי בדיוק על המילה....
זה מהפכני בשביל עסקים שבכל אופן לא מספיק משקיעים על הדבר הזה

• הוסף לסימניות
רוצה לבוא לכנס שלי ביום שלישי בערב בעז"ה?
miri0527618173
@ גימייל

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמהפכני כאן הוא שזה יכול לעזור לעסקים קטנים, לעצמאיות בסדר גודל בינוני(ויש הרבה כאלה בפרוג,... )
ושהיא שמשווקת יכולה לתת שירות במקביל לכמה עצמאיות.

כי עסקים גדולים מקובל שלוקחים משווק שכיר, או שוכרים שירותים של אחד כזה, אבל דווקא אלו הקטנים לא רווח,
אולי כי הם חסים על הכסף, אולי כי עדיין אין להם מחזור פניות גדול, אולי כי הם עדיין לא חשבו שהם נצרכים לכך וכו וכו
אבל עסק קטן תמיד יתקשה להיפרד מכמה מאות שקלים עד שהוא לא יראה שזה מאוד מאוד משתלם
כן, יש בזה משהו, לכן צריך לחשוב איך לעשות את זה נכון ומשתלם.
אולי להתחיל באחוזים נמוכים מאוד ולסכם שאחרי X מכירות, עולה האחוז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה