דרוש מידע בעל מנגן היודע לעשות זיץ לבחורים

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו רף מחירים לכל השמות שנכתבו כאן?
והאם יש המלצה באופן אישי על אחד מהם שטוב לזיץ בצפון אחרי טיול במיוחד?
תודה רבה

אני ממליץ על שני אלה, מהיכרות [אין לי משהו נגד האחרים, אני פשוט לא מכיר אותם]
הייתי בזיצים של שניהם ושניהם מעולים ממש.

איצי אקרמן

הרב יצחק ריס מומלץ ביותר !!! סוחף ומרגש !!
0548443474
שמעתי שהוא גם מרביץ תורה לא קטן נראה לי שהוא ר''מ באחת הישיבות בצפון וגם עובד עם נוער מתמודד..

• הוסף לסימניות
יש את אחיין של אברימי לונגר כוכב עולה עם אקשן וחיות משהו מיוחד מניסיון!
מרדכי קירשנבוים
0556724754
חסידי ללא סמארטפון...

• הוסף לסימניות
יש כוכב עולה האמת כבר עלה בשם זושא גולדשמיד וכן הוא מנגן על גיטרה פשוט מטורף
המספר שלו הוא 0549598628
הוא גם הוציא קלפים לאחרונה וכן שר בחתונות תנסה לבדוק
אני יודע שגם שר בבתי מלון בארץ ובחול
בקיצוער מושלם לקומזיץ

• הוסף לסימניות
אבל תשמע אם אתה רוצה קומזיץ מטורף תביא שלוש חברה שיודעים לשיר טוב ולנגן טוב בגיטרה
שיהיה איזה תחרות פשוט שכל אחד יוציא את המיטב שלו
ומניסיון זה עובד וכן הזמרים נהנים מאד כי תכלס זה וויב מעולה

• הוסף לסימניות
יש כוכב עולה האמת כבר עלה בשם זושא גולדשמיד וכן הוא מנגן על גיטרה פשוט מטורף
המספר שלו הוא 0549598628
הוא גם הוציא קלפים לאחרונה וכן שר בחתונות תנסה לבדוק
אני יודע שגם שר בבתי מלון בארץ ובחול
בקיצוער מושלם לקומזיץ
ממליץ הוא מטורף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה