דרוש מידע בעניין המצב העגום של התחבורה הציבורית ...

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא
שבהרבה מקרים בשעות העומס הרבה חושבים כמוך ועולים בתחנות הראשונות וההתנהגות המתוארת לעיל חוזרת על עצמה גם שם
אז מה הרווחנו ?!
גם שילמנו סתם כסף נוסף, וגם ההתנהגות נשארה כמו שאם לא היינו נוסעים לתחנות קודמות
אם הענין היה רק הכסף, שווה לשלם עוד קצת
אבל כשמדובר בעניין יומיומי - גם סכומי הכסף מזנקים באופן מבהיל, וגם היסחבות והיטלטלות, אפילו לאדם בוגר שהולך לבדו, עלולה להיות קשה ומתישה מאד

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא
שבהרבה מקרים בשעות העומס הרבה חושבים כמוך ועולים בתחנות הראשונות וההתנהגות המתוארת לעיל חוזרת על עצמה גם שם
אז מה הרווחנו ?!
גם שילמנו סתם כסף נוסף, וגם ההתנהגות נשארה כמו שאם לא היינו נוסעים לתחנות קודמות
מנסיון, מדובר במקרים חריגים.
ואגב, אחד הדברים המקוממים הוא אוטובוס שמתמלא בתחנות הראשונות ועושה סיבוב בכל העיר.
אני מבין שזה מאוד מנחם את הממתינים בתחנות הבאות לראות אוטובוס מלא עובר ולא עוצר, אבל יבורכו קברניטי העיר ב"ב שהעזו לגעת בטאבו הזה.

• הוסף לסימניות
מנסיון, מדובר במקרים חריגים.
אתם מכירים את כל קווי האוטובוסים של כל החברות בכל ערי הארץ בכל שעות היממה בכל תקופות השנה?
מה זה "מניסיון"?
מקום מקום ובעיותיו, נסיעה נסיעה וצרותיה
יש מקומות שזה לא חריג בכלל
צר לי

• הוסף לסימניות
אם הענין היה רק הכסף, שווה לשלם עוד קצת
אבל כשמדובר בעניין יומיומי - גם סכומי הכסף מזנקים באופן מבהיל, וגם היסחבות והיטלטלות, אפילו לאדם בוגר שהולך לבדו, עלולה להיות קשה ומתישה מאד
אני לא דברתי רק על עניין הכסף אלא בנוסף

• הוסף לסימניות
אתם מכירים את כל קווי האוטובוסים של כל החברות בכל ערי הארץ בכל שעות היממה בכל תקופות השנה?
מה זה "מניסיון"?
מקום מקום ובעיותיו, נסיעה נסיעה וצרותיה
יש מקומות שזה לא חריג בכלל
צר לי
למשל?

ואגב, כבר כמה וכמה פעמים נוכחתי לראות שרוב הזמן של אוטובוס בינעירוני בתחנה הולך על הכנסת / הוצאת עגלות ומזוודות. נראה שתאי המטען של האוטובוסים הבין-עירוניים לא בנויים לניצול בהיקף מלא כ"כ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואגב, כבר כמה וכמה פעמים נוכחתי לראות שרוב הזמן של אוטובוס בינעירוני בתחנה הולך על הכנסת / הוצאת עגלות ומזוודות. נראה שתאי המטען של האוטובוסים הבין-עירוניים לא בנויים לניצול בהיקף מלא כ"כ...
נו שמישהו יגיד שזה כי מקפחים את החרדים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא מבין למה מישהו חושב שאפשר להזיז משהו, כשאין - ולא נראית ברקע - ממשלה מתפקדת כלשהי.
כל זמן שאנשים מצביעים רק על בסיס 'כן ביבי' ו'לא ביבי', אין שום סיכוי שמשהו יזוז.
הייתי מסתפק לעת עתה בשרת תחבורה שבאה לשרת את הציבור, ולא את המשפחה הקיסרית.
כמובן, ביבי זה הבעיה.... בהכל הוא אשם..... ברגע שהוא יזוז החיים יהפכו לגן עדן........ וכו' וכו' וכו'
מכירים אותך..........

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי את זה
הלוואי על כולנו.
למה נסיעות קבועות שלי ושל עוד כמות גדולה למקום הלימודים/לעבודה לא נראות כך.
קבוע!!! אחרי 2 תחנות ברבי עקיבא בבני ברק, כבר לא ניתן לעלות לאוטובוסים בבקרים (שעות הגעה למקומות לימודים /עבודה, לא בעשר), בלי לדבר על הפעמים שגם בתחנה השניה לא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא קראתי כאן את כל האשכול.......
אבל מה שאני יכולה להעיר את תשומת הלב ל2 נקודות:
1. על כל נוסע צריך לתקף את הרב קו גם במיוחד שהאוטובוס עמוס ודחוק......
הבנתי שאחר כך עוברים על הנתונים ומבחינתם לפי כמות התיקופים זה כמות מיספר הנוסעים בתחבורה הציבורית....מלא פעמים שמעתי מאנשים שאומרים מישפטים כמו:רק ביגלל השירות הלקוי או ביגלל שחיכתי המון זמן אני לא מתקף את הרב קו...קודם כל זה גזל!!דבר שיני בזה שאתה נוסע ואתה לא מתקף מבחינת החברה עצמה הם לא מחשיבים אותך ומספיק שכמה אחוזים של אנשים שעושים את זה זה משפיע על הנתונים.......
2. להיתלונן!!!
יש מלא אנשים שניתקלו בשרות לקוי כגון אוטובוס לא עבר בתחנה וכו פשוט לא לשבת ולשתוק אלא להיתלונן גם לחברה עצמה וגם שירות התחבורה הארצית.......ולא להתייאש כי הם רואים שתלונה אחת לא עוזרת ללכת ראש בראש ולא לוותר...... כי אחרת אחרים גם סובלים!!!
ועם זה לא עוזר אפילו לפנות לחבר הכנסת אורי מקלב.....שמזל שיש לנו אחד כזה בדור.......

• הוסף לסימניות
2. להיתלונן!!!
יש מלא אנשים שניתקלו בשרות לקוי כגון אוטובוס לא עבר בתחנה וכו פשוט לא לשבת ולשתוק אלא להיתלונן גם לחברה עצמה וגם שירות התחבורה הארצית.......ולא להתייאש כי הם רואים שתלונה אחת לא עוזרת ללכת ראש בראש ולא לוותר...... כי אחרת אחרים גם סובלים!!!
ועם זה לא עוזר אפילו לפנות לחבר הכנסת אורי מקלב.....שמזל שיש לנו אחד כזה בדור.......
שלחתי פניה לפני שבועיים בדיוק למשרד התחבורה. עדיין בטיפול...

• הוסף לסימניות
שלחתי פניה לפני שבועיים בדיוק למשרד התחבורה. עדיין בטיפול...
קודם כל אתה יכול להשאיר להם פנייה חוזרת שהשארת פנייה לפני שבועעיים ומה קורא עם זה....
(אני יכולה להגיד לך שאני עובדת במקום ממשלתי ואני יודעת בדיוק מה זה "הפנייה בטיפול והועברה לגורמים הרלונטים " לפעמים אנשים משאירים פניה וומרים שיחזרו אילהם וחוזרים אחרי כמה ימים שהם שכחו למלות משהו ואחרי כמה ימים שולחים וחווזרים אחרי כמה ימים וכו ...זה יכול להיתגלגל אפילו למיספר חודשים... רק מה שאני יכולה להגיד לך שאותם אנשים בעצם מיתקשרים ל"נדנד" הם אילו אותם אנשים שזוכים לטיפול ומענה מהיר.....)
אגב אפשר במקביל לפנות גם לחברה עצמה ועם זה לא עוזר לגורמיים יותר מיקצועיים....

• הוסף לסימניות
אגב אפשר במקביל לפנות גם לחברה עצמה ועם זה לא עוזר לגורמים יותר מיקצועיים....
השארתי לחברה עצמה (אגד) תלונה חוזרת בגין המשוב המזלזל על התלונה שלי, עד הרגע הזה לא זכיתי לתגובה כלשהי.
השאלה היא עד כמה החברה באמת הייתה מחויבת לי, כמו במקרה שתיארתי - שבו 2 אוטובוסים מגיעים יחד לתחנה. שאלה זו הייתה נושא הפניה שלי למשרד התחבורה, שכאמור - טרם נענתה.
אשמח לשמוע מי הם הגורמים המקצועיים יותר שאליהם ניתן לפנות.

• הוסף לסימניות
לשרת התחבורה בכבודה ובעצמה........
יש גם את חבר הכנסת אורי מקלב........
וכאמור אל תשכח לכתוב מה מישרד התחבורה הגיבו לך......(במקרה שהם יגיבו)
אגב אולי במקרים שלך לא צריכים ללכת רחוק רחוק.......הכוונה למקרים יותר מסובכים...

• הוסף לסימניות
1. על כל נוסע צריך לתקף את הרב קו גם במיוחד שהאוטובוס עמוס ודחוק......
כל מילה!
הבנתי שאחר כך עוברים על הנתונים ומבחינתם לפי כמות התיקופים זה כמות מיספר הנוסעים בתחבורה הציבורית
הם עוקבים בדרכים נוספות (מכישרי אינפרא לספירת נוסעים ועוד) אך לא בכל האוטובוסים.
דבר שיני בזה שאתה נוסע ואתה לא מתקף מבחינת החברה עצמה הם לא מחשיבים אותך
1. הציבור החרדי מתקף בהמוניו (ומיעוט יש בכל מקום).
2. כמו שהזכרתי הבעיות בתח"צ אינם קשורות להתייחסות החברה לנוסעים אלא בעיות של מחסור בכח אדם, רכבים, עלויות ונתצי"ם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה