עזרה בעניין העובדים הערבים (והגוים) שקיים היום בחנויות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וואו זה ממש מעלה קבס!ומעצבן!! מוריד את החשק ללכת למסעדות אי אפשר באמת להכנס ולשאול אם עובדים כאן ערבים.
למרות שגם שיש את זה גם במקומות יהודיים אבל בטוח לא בהגזמה כמו שכתב פותח האשכול במכוון סרחון שכזה אי אפשר לדמין. אבא שלי מספר שהוא לא היה אוכל בצבא כי היו מערבבים את הפטל והאוכל בדליים גדולים עם היד מפשיל את השרוול עד מעל הכתף וכל היד ממש בתוך האוכל. ועוד דברים דוחים.
:sick:

• הוסף לסימניות
אולי נפתח אשכול שבו מפרסמים מסעדות ללא עובדים ערביים
אני בטוח שמסעדות שמכבדות את עצמן לא יעסיקו ערבים
במיוחד אם יפנו אליהם יפה

• הוסף לסימניות
שלא לדבר על הטרור בבניה שזה כבר עניין שבשגרה,
מוצאים בתוך הבניה צינורות שלא חוברו וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
זה נשמע שיש לך מסעדה עם פועלים ערבים
כי מי שחושב כמוך זה בדרך כלל בעלי עסקים שחושבים דבר ראשון על הכסף ...................................... ואז על כל השאר
ולגבי הכפפות כן ערבים זה מגעיל כי יש להם עניין בזה
אתה צודק 100%

בדקה פותרים את זה,
פשוט מהיום תתחיל לשלם על פלאפל 70 ש"ח ועל פיצה 120 - והבעיה פתורה

מה אתם מבלבלים את המוח, אין יהודים שמוכנים לעבוד בקומות האלה בגלל המשכורות הנמוכות - כי אנחנו כצרכנים לא משלמים הרבה על כל מנה פלאפל ובצדק - זה לא שבעלי מסעדות מליונרים מהחנות
זה כמו שבציבור הכללי כבר יש הרבה גננות ומורים ערבים...

• הוסף לסימניות
אתה צודק 100%

בדקה פותרים את זה,
פשוט מהיום תתחיל לשלם על פלאפל 70 ש"ח ועל פיצה 120 - והבעיה פתורה

מה אתם מבלבלים את המוח, אין יהודים שמוכנים לעבוד בקומות האלה בגלל המשכורות הנמוכות - כי אנחנו כצרכנים לא משלמים הרבה על כל מנה פלאפל ובצדק - זה לא שבעלי מסעדות מליונרים מהחנות
אתה לא רחוק מהמחירים פיצה אכילה עולה בין 70 ש"ח ל 120 ש"ח ומנה פלאפל מעל ל20 ש"ח

• הוסף לסימניות
אתה נראה לי מגזים קצת
אולי תוכל להסביר לי למה המחרים עולים למרות שמעסיקים ערבים
ותשים לב שערבים היום לוקחים כמו יהודים אם לא יותר
ולגבי המשרות פעם זה באמת היה בעיה היום יש מספיק עובדים זרים בתור תחלופה הממה ערבים יודעים להתחנף כמו שצריך ועל זה אין חולק

• הוסף לסימניות
ברור שיש, אחי אני לא מרגיש צורך בלהתווכח איתך כי כמעט כל מקום שאני נכנס בין אם זה מסעדות ובין אם זה חנויות אוכל אני רואה עובדים ישראלים, אבל לצערנו יש בעלי עסקים או בעלי חנויות (מה שתירצה) שלוקחים בכוונה ערבים כי משלמים להם פחות משכורת, (אגב, גם אני נתקלתי במסעדה שיש שם עובדים ערבים), מה תאמר על זה
יש אנשים שנהנים לעבוד בזה, (אתה לא יכול לשנות את המציאות)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני אישית הייתי במטבח אולם שמחות
והיה שם ערבים שנגעו באוכל ישירות בלי כפפות.. לאחר שנגעו מקומות מלוכלכים
וגירדו בראש או מה שאתם רוצים...
הא
וירקות עלים ? ככה בלי לשטוף בכלל...
אני כבר לא אכלתי באותו אירוע כלום..

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני אישית הייתי במטבח אולם שמחות
והיה שם ערבים שנגעו באוכל ישירות בלי כפפות.. לאחר שנגעו מקומות מלוכלכים
וגירדו בראש או מה שאתם רוצים...
הא
וירקות עלים ? ככה בלי לשטוף בכלל...
אני כבר לא אכלתי באותו אירוע כלום..
חברה' צאו מזה
כפפות בכלל לא נועדו בשביל שהאוכל יהיה נקי, זה נועד שהיד לא תהיה מלוכלכת מהאוכל
באמת נראה לכם שעובד שמגרד לו באף מוריד כפפה???? - זה בכלל לא משנה אם הוא יהודי או ערבי

• הוסף לסימניות
חברה' צאו מזה
כפפות בכלל לא נועדו בשביל שהאוכל יהיה נקי, זה נועד שהיד לא תהיה מלוכלכת מהאוכל
באמת נראה לכם שעובד שמגרד לו באף מוריד כפפה???? - זה בכלל לא משנה אם הוא יהודי או ערבי
שטויות!
מקום סטרילי אז מי שמכין תאוכל / נוגע
מחליף גם כפפות בכל פעם שנפגשות ידיו עם האוכל
לדוגמא מוכר פלפל
על כל לקוח שם כפפות ...
ואני בכוונה לא תיארי במה הערבי נגע לפני שנגע באוכל..

• הוסף לסימניות
לא להכניס למסעדה / חנות / אוכל / ישיבות / אנשים לא יהודים אחרת אתם לא יודעים מה אתם אוכלים,
אני אישית מכיר כמה וכמה סיפורים ממש מגעילים ואנשים לא שמים לב למה שקורה מאחורה,
1. הייתה מסעדה חלבית שעלו בקשר בעובד ערבי שהיה שמח והוא מספר לחבר שלו, שהוא 'ירק' (מהפה שלו) לתוך המוצרים של הלקוחות ישראלים, והיה כמה וכמה מקרים כאלה

אתם לא חושבים שהגיע הזמן שזה יגמר??
אני לא יודע איך, פשוט ערבי מקומו אמור להיות בבניה או בכל דבר אחר, עד לאוכל, לא כך?
מידיעה.
קרה גם בבית כנסת בבני ברק בשבת חתן
ע"י מלצרים (לא גויים)
אני מעדיפה לחסוך את התיאור המבחיל מהקוראים
ירקו לתוך הצ'ולנט, אחד אחד בתורו, ועוד כמה

• הוסף לסימניות
הפיתרון הוא
כל עוד לא יודעים לא חושבים...

על זה נאמר האיסטניסטים חייהם אינם חיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה