כללי בענין בחירת צבעים

• הוסף לסימניות
יש לי בראש את הצבעים שאני רוצה לעבודה, איפה אני מוצאת בדיוק אותם? ואני גם צריכה שיהיו על אותה סקאלה.

• הוסף לסימניות
האתר האמצעי מעולה!!
תודה .

• הוסף לסימניות
אני חסומה. איזה מהם כדאי לבקש שיפתחו לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1694160:
אני חסומה. איזה מהם כדאי לבקש שיפתחו לי?

לא בטוח בכלל,
האמצעי מצוין ונח,
שימי לב שאפשר לנעול צבע מסוים שאת חושבת שהוא טוב ולהמשיך לחפש אחרים,
אפשר לשחק שם המון

• הוסף לסימניות
אפשר הדרכה איך להשתמש באתר (האמצעי)? אני לא מוצאת שם ידיים ורגליים

• הוסף לסימניות
בצד שמאל יש לך browser בו הוא מציג לך את כל הפלטות האחרונות שהעלו לאתר,
את יכולה לעמוד על אחת שנראית לך,
אם היא בול מה שאת אוהבת את יכולה להוריד אותה, לשמור אותה ישירות לחלון ה SWATCHES באילוסטרייטור או לבחור באפשרות view
הוא פותח לך את הפלטה ואת יכולה להתחיל לשחק, לנעול צבע אחד שנראה לך טוב ולהתחיל לשחק עם הגוונים שליד, מצאת עוד אחד מתאים נעלי אותו גם וכך עד להשלמת הפלטה לשביעות רצונך.
בצד ימין בתוך הbrowser יש לך אפשרות refine כשאת לוחצת עליה נפתחות לך אפשרויות לשינויים בכל הפלטה, בהירות, כהות, גוונים ועוד
את שומרת ומורידה כנ"ל (בשביל ההורדה צריך להירשם)

ה-generator זורק לך סתם 5 גוונים ואת שוב מתחילה לשחק כנ"ל.
בהצלחה!

.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שוב מקפיצה, אבל לא הסתדרתי. בחרתי פלטה ששתיים מתוכה אני אוהבת, איך אני משנה את השאר? לא מצליחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה