בענין ההודעה מהבוקר על ש"ב בב"ב בגלל ששגיתי בניסוח ההודעה אני מפרסמה שוב בנוסח מתוקן

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים לערוך שבע ברכות קטן של כ-25 איש בבני ברק, בשביל זה אנחנו צריכים אולם קטנצ'יק במחיר זול כמו לדוגמא עזרת נשים של בית כנסת או כתה של ת"ת או בי"ס, או לחילופין מסעדה זולה שאפשר לעשות שם גם אירוע קטן. (לא קינג דייויד או ציפורי שהם ברמה ויקרים) (אלא דומה לקוריץ בירושלים למי שמכיר).

לא רוצים חינם כמו איצקוביץ או אנגלנדר (החתן והכלה שלנו לא מרגישים בנוח באולם חינם גם אם הוא יפה, לעומת זאת במשהו זול הם ירגישו נעים גם אם הוא לא מפואר).

תודה תודה ממש ממש גדולה לכל מי העונים.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלם להם, ואז זה לא חינם:)
אני יודעת על איצקוביץ, שהם אנשי חסד משהו שלא רואים, שנותנים חינם את המקום, בלי לקחת אפילו כסף על מזגנים, בלאי ועוד.

• הוסף לסימניות
יש אולם ברחוב בעלז בביהמ"ד של בעלז
בגרושים ניתן לקבלו

• הוסף לסימניות
עזרת נשים של בית הכנסת סטרפקוב משכירים לאולם.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כמה פעמים אצל משפחת הירש ברחוב חזון איש 54,יש להם שתי דירות והדירה השניה משמשת כמו אולם אירועים קטן,את האוכל הם מכינים-ברמה גבוהה מאד,ממש מומלץ,לא יועת בדיוק מה המחיר אם תירצי אוכל לברר.

• הוסף לסימניות
גם ברחוב גיבורי ישראל (נראה לי 24) בבני ברק, יש בנין שהדיירים שיפצו את הכניסה ובנו בה אולם שמחות קטן מאד וחמוד, הם נותנים אותו לארועים - בעבר היה בחינם, אין לי מושג מה קורה היום (יקר הם בטח לא לוקחים), רק שזה בתנאי שהארוע נגמר עד שעה מסוימת - נדמה לי 11 בלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה