עזרה בענין החזר כספי על קניה תוך 24 שעות מהרכישה

• הוסף לסימניות
קניתי אתמול בערב תכשיט במחיר של 50 ש"ח בשעה 9:28, (בזמן שהחנות נסגרת בשעה 9:30!)
היום בבוקר בזמן הפתיחה חזרתי ורציתי להחזיר כיון שלא התאים לי הצבע,
וכמובן שבקשתי החזר כספי (זיכוי כרטיס האשראי) והמוכרת התחמקה ואמרה שאין אפשרות במכשיר שלהם לבצע החזר כספי על אשראי אחרי שהתחלף יום העסקים (כלו' בעיה טכנית...)
מה החוק בענין???
דחוף לי מאד!!!
תודה

• הוסף לסימניות
פשוט שטויות!!!
אין שום בעיה לעשות זיכוי באשראי והם גם חייבים מצד החוק.
תראי להם שאת מודעת לזכויותייך והם לא יכולים לעבוד עלייך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פשוט שטויות!!!
אין שום בעיה לעשות זיכוי באשראי והם גם חייבים מצד החוק.
תראי להם שאת מודעת לזכויותייך והם לא יכולים לעבוד עלייך.
בהצלחה!
אני יודעת את החוק והם גם יודעים (הם כאילו לא מתכחשים לזה...)
הם רק טוענים שבמחינה טכנית(?) הם לא יכולים לבצע,
אני לא מאמינה להם, ורציתי לדעת האם משהו נתכל פעם בכזה מן דבר או שזה סתם שטויות במיץ...

• הוסף לסימניות
אולי הם לא יכולים לבטל את החיוב
אבל הם בודאות יכולים לעשות זיכוי

• הוסף לסימניות
רק לידיעה!!!!
אם בעלי החנות חרדים שחוקי התורה חשובים להם קצת יותר מחוקי המדינה-
יתכן שיש בעיה להחזיר מוצר בלי סיבה (התחרטתי זו לא סיבה)
לתשומת לב- מומלץ להתייעץ עם רב!!

• הוסף לסימניות
רק לידיעה!!!!
אם בעלי החנות חרדים שחוקי התורה חשובים להם קצת יותר מחוקי המדינה-
יתכן שיש בעיה להחזיר מוצר בלי סיבה (התחרטתי זו לא סיבה)
לתשומת לב- מומלץ להתייעץ עם רב!!
אמרתי למוכרת אתמול במפורש שאני לוקחת ע"מ לבדוק האם זה מתאים לשמלה,
והיא ידעה שאם זה לא יתאים אני אחזיר את השרשרת,
כך שמבחינה הזו אני מכוסה

• הוסף לסימניות
תדרשי לדבר עם מנהלת החנות!
תאמרי לה שאת יכולה להגיש עליה תלונה (כמובן באישור רב)
לפנות לקו החם

• הוסף לסימניות
כשהייתי שם הגיעה מנהלת החנות, והיא חזרה על דברי המוכרת שא"א לבצע החזר דרך כרטיס אשראי,
וכששאלתי אותה אם היא רוצה שאפעיל אנשים שמבינים בחוק, היא צחקה ואמרה שאין לה שום בעיה שאביא את מי שאני רוצה, והיא ממש "מתה" על האנשים האלו שמנסים להראות את כוחם,

תכלס' מה אני עושה עכשיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה