עזרה בענין המשקה החדש של שוופס: Schweppes Energy

• הוסף לסימניות
בעיקרון בעד"ח ,לדוגמא,
כל תווית של מוצר חדש נשלחת לאישור
ודווקא בעד"ח כששטראוס עברו אליהם כמעט לא היה הבדל בין המוצרים הכשרים בכשרות בד"צ לבין כשרות רבנות ואבקת חלב נכרי וכו' ובעיני ראיתי אנשים שמתבלבלים ולוקחים לדוגמא טילון קליק שיש אותו גם וגם ולקחו את הכשר רבנות בלי לשים לב.
אריזה של מוצר זה גם האיורים והסגנון וגם דברים כגון זה.

• הוסף לסימניות
הבדל גדול. מה את משווה בכלל.
הדמויות של הביסלי יותר טובות משלדים על האריזה.

אז מה את רוצה שיביאו לך פליימוביל חרדי?? שהאימא עם כיסוי ראש וחצאית והאבא עם כיפה???
אולי בביאת המשיח..

כמו שאמרו כאן- יש דמויות 'גלאט פליי'- שהם דומים לפליימוביל בעיקר ידיים שזזות, יכולים להתיישב ולעמוד וכדו'.
האיכות שלהם נמוכה יותר מהפליימוביל, והמחיר יחסית יקר,
אבל- מהניסיון שלי עם ילדים רבים מגיל שנתיים עד 7-8, הילדים מתלהבים מהמשחק ומשחקים בו בצורה מדהימה בגלל החיבור הרגשי לדמויות ולתסריט- שולחן שבת עם חלות, נרות, גביע, כיסוי לחלות, סכין לחלות וכדו'.
הבעיה היא שהמשחק נמכר מעט בארץ וכיום כבר אין להשיג אותו...
נשברו/ חסרים לי חלקים ואין איפה להשלים.

• הוסף לסימניות
אז למה הם עושים לנו את זה ?!
בשביל להכניס את הדברים שלהם אלינו. כמו כל מטרת חייהם
נו באמת.
תפסיקו עם זה.
זה כל הלך הרוח המתבכיין לאחרונה במדינה.
'רוצים לגייס אותנו בכח' 'גזירות שמד' 'אנטישמיות'
אף אחד לא צריך אותנו. אף אחד לא רוצה אותנו.
אבל כשעושים מכל דבר כותרות, וכל מילה של פוליטקאי זה כבר 'גזירת שמד' , אז זה רק ממשיך ומגביר את כל ההתבטאויות.
ותאמינו לי, אף אחד בחברת שוופס לא חשב בתהליך היצור לא על חרדים ולא על שולחן שבת.
(וכמובן זה הפסד שלהם, הפסידו קהל מסוים)

• הוסף לסימניות
אם הבד"צים לפני שהם נותנים הכשר יבדקו ש:
אין צער בעלי חיים, הכל כשר , באריזה בלי דמויות, לא נמכר בשבת באף מקום, במסעדה יושבים בהפרדה וכו'.. כנראה שלא תהיה כשרות לאף עסק.
הכשר הוא הכשר על טיב המזון בלבד.
לא יודע איך זה בכל הבדצי"ם
אני פעם נקלעתי לאיזו תחנת דלק באיפשהו וקניתי שם ופלים של עלית ולא חשבתי לבדוק אם יש על זה בד"ץ כי היה ברור לי שיש, אך על העטיפה הייתה תמונה/ציור יותר בעייתי מגולגולת וד"ל
ולאחר הקנייה הסתכלתי ו...אין הכשר...רק רבנות...
התקשרתי לרב מפורסם שמתמצא מאד בכשרות והוא אמר לי שאין בעיה עם זה ורק בגלל העטיפה הזו בד"צ העד"ח לא מסכים שיהיה שם חותמת...

• הוסף לסימניות
יש איזו בעיה בציור גולגולת??

עדיף ציור לאחר המוות מציורי החיים, הלא כן?

ומעבר לכך שגולגלות הן טרנד עולמי כבר זמן רב, חטעמי זה בא לבטא שאפילו גולגולת תקבל אנרגיה מהמשקה.
חזון העצמות היבשות---

• הוסף לסימניות
פחית שמים בשולחן שבת???
כמו ששמים בקבוק בשולחן שבת
איזה הבדל בין בקבוק לפחית מבחינת שולחן שבת?
אולי פשוט יותר רגילים לבקבוקים, אבל איזה בעיה יש בפחית?

יש איזו בעיה בציור גולגולת??

עדיף ציור לאחר המוות מציורי החיים, הלא כן?
, חטעמי זה בא לבטא שאפילו גולגולת תקבל אנרגיה מהמשקה.
חזון העצמות היבשות---

אהבתי!

• הוסף לסימניות
בין אם הזדעזענו ובין אם לא.
לי מפריע שפשוט לא סופרים אותנו.
הרי הם יודעים שזה לא הדבר שהיינו רוצים לשים בשולחן שבת,
אז למה הם עושים לנו את זה ?!
כי אנחנו אחוז קטן , מה לעשות.
לא כל המוצרים פונים אלינו דווקא.
כמו שלא לוקחים בחשבון את הטבעונים בכל מוצר.
למה? כי יש עוד קהלי יעד.
קחו פרופורציות.

• הוסף לסימניות
כי אנחנו אחוז קטן , מה לעשות.
לא כל המוצרים פונים אלינו דווקא.
כמו שלא לוקחים בחשבון את הטבעונים בכל מוצר.
למה? כי יש עוד קהלי יעד.
קחו פרופורציות.
אנחנו לא אחוז קטן!
בגלל זה הם דואגים להכשר טוב ולא לרבנות!
ולכן הפתרון הוא המחאה שלנו, להרים טלפון לשירות לקוחות ולהודיע שאנו לא קונים את זה.
אני בטוח שאחרי 10! שיחות, זה יגיע להנהלה והם יחשבו מסלול מחדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל דבר שיותר כשר, נקי וטהור הוא פחות טעים ויפה וכמובן יותר יקר :p. מה לעשות.
ובעיקר, מכיל פחות באריזה...
כמו ירקות עליים בדוקים שתכולתם הולכת וקטנה משנה לשנה.
המחיר לעומת זאת, רק עולה.
וחלקי עופות במגשים- שחצי ממשקלם הוא פסולת.
בושה.
אבל לגזול ככה מותר. העיקר שאין גולגלות על האריזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה