בענין עריכת תמונת לוגו לדף הפרופיל.

• הוסף לסימניות
החלטתי שהגיע הזמן להצמיד איזה איור לשם המשתמש שלי
אך משום מה הוא יוצא מטושטש נורא אחרי כל ההקטנות
מישהו יכול להסביר לי איזה גודל דף ורזו' אני אמורה לפתוח לציור הזה
בכדי שהוא יופיע בחדות המירבית?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מה שאני עשיתי. (ותודה למי שנתנה לי את הרעיון, איני זוכרת את שמה)
אם הציור במנגה או בפוטושופ, ניתן להקטין לגודל של הפרופיל את התצוגה של הציור (בתחתית התוכנה) ואז לגזור את זה עם המספריים שבכלי העזר של ווינדאוס.
ככה הציור לא מתעוות או מטשטש.
המון בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1709580:
אפשר לעשות מה שאני עשיתי. (ותודה למי שנתנה לי את הרעיון, איני זוכרת את שמה)
אם הציור במנגה או בפוטושופ, ניתן להקטין לגודל של הפרופיל את התצוגה של הציור (בתחתית התוכנה) ואז לגזור את זה עם המספריים שבכלי העזר של ווינדאוס.
ככה הציור לא מתעוות או מטשטש.
המון בהצלחה בהמשך!

איך מקטינים לגודל של פרופיל נניח בפוטושופ ומה הקשר לווינדוס לא הבנתי.
תודה אם תוכלי להסביר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1709605:
באיזה קובץ העלתם?
בפורום אחר הצלחתי, אך כאן - שגיאה!

קובץ פי אנ גי או ג'יפג אז מה כן עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1709704:
איך מקטינים לגודל של פרופיל נניח בפוטושופ ומה הקשר לווינדוס לא הבנתי.
תודה אם תוכלי להסביר

סורי, קצת מיהרתי אז יתכן וכתבתי את זה בצורה לא כ"כ מובנת..
פשוט עושים כך:
צפה בקובץ המצורף 248063
ואז חותכים בכלי החיתוך שיש בכל מחשב עם ווינדואס מתקדם (בכפתור של ה'התחל'<תוכניות< עזרים של ווינדוס<כלי חיתוך)
ופשוט חותכים את החלק הרצוי מהמסך (במקרה הזה- ציור הפרופיל) וזה נשמר כג'פג כמדומני. וגם הכובד שלו נמוך בגלל הגודל של התמונה- מבלי לפגוע באיכות הציור! פלאי הטכנולוגיה.
אני עשיתי ככה וזה עלה לי בשניות!
בהצלחה ענקית!!!:)

קבצים מצורפים

• הסבר.PNG
    KB 100.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
או קי אז אין לי עזרים של ווינדוס
יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
אני שולח לך גודל של לוגו, תציירי עליו

• הוסף לסימניות
קדימה זה יהיה נפלא מצידך!

• הוסף לסימניות
הה!
שלחתי למישהו הלא נכון, בעצם את האימייל שלך אין לי,
אם עדיין לא הסתדרת תשלחי לי אימייל אני אשלח לך בחזרה עם הקובץ תמונת פרופיל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה