- הוסף לסימניות
אזור?תוכלי להמליץ לי על מישהי טובה?
נערך לאחרונה ב:
אזור?תוכלי להמליץ לי על מישהי טובה?
לא ראיתי את הפאה כך שאני לא יודעת ספציפית אליךיש דרך להפוך פאה משיער רגיל גלי קצת למראה פאה יבוש טבעי ?
(לא באמצעות סרוק)
נשמע שמוסיפים לך פרונט לייסאז מה , עשקו אותי ?
אני לא יודעת את השם המקצועי של זה
אבל מורידים לי כס"מ מהסקין , כי הפתיחה נהרסה לי
ושמים במקום ס"מ של רשת חדשה עם שיער
ביקשתי לשזור שם מעט גוון בהיר ועולה לי 1100
+ 300 שח עבור צבע שורשים
+ 300 שח תיקון בלון בסקין
יקר ?
רלוונטי לי , זה בדיוק בתיקון..
@אמא לילדי המתוקים ?
בני ברקאזור?
מכירה יותר באזור ביתר-בית שמשבני ברק
סמי לייס- כל אחת קוראת לזה בשם אחר, זה יוצר פתיחה די שטוחה, ויש אפשרות לבנות שם שיער שטוח או עם קצת גובה,אז מה , עשקו אותי ?
אני לא יודעת את השם המקצועי של זה
אבל מורידים לי כס"מ מהסקין , כי הפתיחה נהרסה לי
ושמים במקום ס"מ של רשת חדשה עם שיער
ביקשתי לשזור שם מעט גוון בהיר ועולה לי 1100
+ 300 שח עבור צבע שורשים
+ 300 שח תיקון בלון בסקין
יקר ?
רלוונטי לי , זה בדיוק בתיקון..
@אמא לילדי המתוקים ?
וזה הכוונה שמשאירים את הסקין ורק מחליפי ם את העבודת יד ושמים שטוח . עדיין יש את הגובה שיש לסקין בקצה.לא אמור לעלות יותר מ 600 בערך
אומרת עובדת במקצוע
ונראה לך שווה השקעה ? בפאה בת 8 שניםמחיר סביר עד כמה שידוע לי
שמעתי מכמה שעלה להם באזור הזה.
אני גם באותו התלבטות אבל לדעתי לא שווה.ונראה לך שווה השקעה ? בפאה בת 8 שנים
אבל השיער מעולה
קשה להעריך מבלי לראות את הפאהונראה לך שווה השקעה ? בפאה בת 8 שנים
אבל השיער מעולה
מה טיב של פאה ב-5,000אני גם באותו התלבטות אבל לדעתי לא שווה.
עדיף לקנות ב wig box ב 5,000 פאה חדשה וזהו
אומרת שכן....קשה להעריך מבלי לראות את הפאה
למה שלא תתיעצי עם פאנית?
אם פאנית טובה אומרת שהשיער עדיין טוב, בהחלט יכול להיות שתקבלי ממש פאה חדשה.
כמובן לא נכנסת לפן ההלכתי של לייס/ או לא
זה לא פאות שמחזיקות מעמד ל8 שנים, אבל זה כן גיוון מעניין ופאה חדשה במחיר מוזל ממש.קשה לי מאוד להאמין שפאה כזו יכולה להחזיק לאורך ימים
תנסי לקבל עוד הצעות מחיר לפני שאת סוגרתאומרת שכן....
רק שאני רוצה להיות שלמה עם עצמי בהשקעה כזו בפאה של 8 שנים ....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //