בעקבות אירועים אחרונים - תכנית חינוכית למניעת פגיעות בילדים

• הוסף לסימניות
אני רואה צורך להעלות שוב את החומר מטעם ארגון מסלול בחינוך לטובת הורים ומחנכים,
העליתי בעבר והחומר נמחק יחד עם כל השרשור הסוער, לכן אשמח אם לא יתפתח דיון ברזולוציות של היה או לא היה, וכו', כדי שהחומר ישאר זמין לתועלת.

החומר נקי מזכויות. הורים חכמים ואחראיים - אנא הדפיסו ושלחו למוסדות שבהם לומדים ילדיכם, עד שנמצא תקציב או תורם להדפסה והפצה.

קבצים מצורפים

• בטחון אישי.rar
    1.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליחה לפתוח את הקבצים. הוא כותב לי שעליי להתקין אדובי אקרובט רידר. כשאני מאשרת לו את ההתקנה, הוא מתחיל להתקין ואז כותב לי שאי אפשר להשלים את ההתקנה בגלל שיש כבר גרסה מעודכנת יותר, מותקנת. ???

• הוסף לסימניות
תודה, בדיוק מישהי בקשה ממני את החומר!
חיוני וחשוב, הלוואי שיועבר במסגרת כל מוסד חינוכי.
דבר אחד הוא להזהיר בבית,
ודבר שני ואפקטיבי ביותר הוא לנהל דיון בכיתה בשיתוף החברים והרבה/מורה.
תודה!

• הוסף לסימניות
תזכי למצוות. הקדמת אותי.
הבת שלי בהיסטריה ולא ישנה נורמלי כבר שלושה לילות.

• הוסף לסימניות
שמעתי שהכניסו במודיעין עילית שיעור "מוגנות".
הלוואי בכל המקומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;952420:
שמעתי שהכניסו במודיעין עילית שיעור "מוגנות".
הלוואי בכל המקומות...

כבר בשנה שעברה.

אבל אחרי כאלו שיעורים האימהות לא ישנות בלילה ולופתות את הלב מאז שהילדה יצאה לחברה ועד שובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;952495:
כבר בשנה שעברה.

אבל אחרי כאלו שיעורים האימהות לא ישנות בלילה ולופתות את הלב מאז שהילדה יצאה לחברה ועד שובה.
לפחות יש מודעות, השאלה למה מעבירים את זה רק לבנות ולא מכניסים את זה לחיידרים.
תעצרו פה....
אני עוצר פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;952495:
כבר בשנה שעברה.

למה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד!
סוף סוף יש לי כלי מקצועי כיצד להנחות את ילדי.
עד עתה לא ידעתי איך להעביר את המסר בצורה נכונה.
תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;952522:
לפחות יש מודעות, השאלה למה מעבירים את זה רק לבנות ולא מכניסים את זה לחיידרים.
בדיוק לזה התכוונתי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;952533:

כי הסבירו לאימהות דברים כאלו מפחידים ש.. כבר אי אפשר לחיות רגוע בעולם לנו. בטח לא לסמוך על אנשים...:eek:

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי פשוט ללמד דיני ייחוד מגיל 3 וחסל.
כך כתוב בתורה,נקודה.
בלי להתחיל להתפלסף מי איש זר ומי לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;952661:
נראה לי הכי פשוט ללמד דיני ייחוד מגיל 3 וחסל.
כך כתוב בתורה,נקודה.
בלי להתחיל להתפלסף מי איש זר ומי לא.

דיני ייחוד לא מספיקים בכלל!
אין שום איסור לילד להיכנס לרכב עם גבר, שגם עשוי להיות הרב'ה שלו, או השכן ממול.

• הוסף לסימניות
הבת שלי לומדת בבית ספר בית יעקב בירושלים וגם אצלהם נמסרים הדברים על ידי מחנכת הכתה תוך כדי שהמחנכות מקבלות הדרכה רצופה איך וכיצד להעביר את הדברים על הצד הנכון והטוב ביותר,
לדעתי טוב שהדבר נעשה במסגרת הלימודים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;952495:
כבר בשנה שעברה.

הסבירו לאמהות, או הדריכו את הילדות?
שיעורי מוגנות צריכים להיות לילדים עצמם. ולילדים שלי עדיין לא שמעתי שעשו :eek:...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;952654:
כי הסבירו לאימהות דברים כאלו מפחידים ש.. כבר אי אפשר לחיות רגוע בעולם לנו. בטח לא לסמוך על אנשים...:eek:

באמת קשה כך.
אבל חבל שכך עשו,
זה לא אמור להיות מפחיד.
זה אמור לעודד אותנו, שעשינו ככל שיכולנו = השתדלות.
ולהשאיר להקב"ה לנהל את העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;952799:
באמת קשה כך.
אבל חבל שכך עשו,
זה לא אמור להיות מפחיד.
זה אמור לעודד אותנו, שעשינו ככל שיכולנו = השתדלות.
ולהשאיר להקב"ה לנהל את העולם.
זה אמור קצת כן להפחיד...
לפחות בחלק שילדים נשלחים מגיל 4 ומעלה להוביל את אחיהם הלוך וחזור מגיל 3 חודשים ומעלה (המובלים) ולשמור עליהם בשעות הפנאי. (צהרונים זה יקר, בייביסיטר זה זול, ילד זה חינם.)
קצת קצת הפחדה תועיל במקרה הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;952775:
הסבירו לאמהות, או הדריכו את הילדות?
שיעורי מוגנות צריכים להיות לילדים עצמם. ולילדים שלי עדיין לא שמעתי שעשו :eek:...
אצלנו עשו לפני שבועיים.
הילדה חזרה עם מחזיק מפתחות נחמד ובו שלושת ה"למדים" ואייקונים מלווים:
ל ראשון- לצרוח
ל שני- לברוח
ל שלישי לספר לאבא/אימא/מורה/מנהלת והם יגידו למשטרה.
הילדה חזרה מבסוטית דווקא. הייתה הצגה וסימולציות ומה לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;952815:
זה אמור קצת כן להפחיד...
לפחות בחלק שילדים נשלחים מגיל 4 ומעלה להוביל את אחיהם הלוך וחזור מגיל 3 חודשים ומעלה (המובלים) ולשמור עליהם בשעות הפנאי. (צהרונים זה יקר, בייביסיטר זה זול, ילד זה חינם.)
קצת קצת הפחדה תועיל במקרה הזה...

צודקת...
לא דיברתי על אנשים שעושים דברים לא אחראיים.
להם - באמת יש מה לפחד.
אבל אם מישהי עושה כל מה שהיא יכולה ומגוננת ככל האפשר על ילדיה, כדאי שתזכור את זה, שהיא את ההשתדלות שלה עשתה, ומה שמעבר כבר לא בשליטתה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה