היונגערמאן!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
דיברתי פעם עם פקח של אגד בתחנה בגאולה ירושלים שאלתי אותו איך זה עובד והוא אמר לי שיש צוות אחד של פקחים שמונה שש פקחים עם ראש צוות בעיקרון הם אמורים להיות כל כמה ימים באיזור אחר בירושלים.....אבל אני גר באיזור גאולה /יחזקאל/ בר אילן ואין יום שאין שם פקחים וגם אשתי נוסעת כל יום לעבודה ואין יום בלי פקח. האם רק אצל החרדים לא מתקפים??? למה הם נמצאים באיזורים החילוניים?? האם שם כולם מתקפים??או שמא אצל החרדים קל להם יותר לתת דוחו"ת.....ויש עוד תופעה אצלם לאחרונה הם עוצרים אנשים שכבר יורדים מהאוטובוס ומקשים מהם כרטיסים....וכן למה עולים יחד חמש פקחים??? האם לא מספיק בשתי פקחים???צר לי
אך לא ההתחברתי לכל הדיון
אם כולם ישלמו לא יהיו פקחים
אם העונש על אי תיקוף לא יהיה 180 ש"ח עם אפשרות בריחה אלא 5000 ש"ח בטוחים אף אחד לא יעז לא לשלם.
כשלא משלמים זה פוגע בכולנו יותר מאי אלו שנפגעו מאלימות של פקחים.
מי כמו @יוסי ב.ק יודע את זה שכמות הנסיעות המאושרות תלוי ממש על כמות התיקופים.
שהם יטפלו בדתות, באופק חדש, ובעוד.
את הפקחים צריך למגר על ידי שלא יהיה להם תעסוקה.
מעצבן? נכון.
אני חושב שזו האמת.
אם שיפור אתם רוצים, רוצו לשלם.
ולסיום ברצוני לספר סיפור שאחי היה נוכח במקום מדובר באוטובוס שנסע מבני ברק לירושלים ישב שם אברך שניסה לתקף והכרטיס לא עבד ובבני ברק עלה פקח וראה שלא תיקף נתן לו דו"ח ולא התייחס לעובדא כשהראו לו שהכרטיס לא עובד. ביציאה מהעיר עלה שוב פעם פקח ונתן לו דו"ח וכשהראה לו שהוא כבר קיבל דו"ח התשובה היתה שקרן! אל תשקר לי... ובכניסה לעיר ירושלים עלה שוב פעם פקח כל האוטובוס צעקה שהוא כבר קיבל שני דוחו"ת אבל עם כל זה הוא נתן לו שוב פעם דו"ח ואמר לו שהוא יכול להגיש עירעור ובכך לבטל שניים מהדוחו"ת..... תגידו לי האם זה לא הזוי?????????
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //