דרוש מידע בעקבות האשכול על ההיטק- רק למי שמוכשרת יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
קוראת לאחרונה באתר הרבה על תחום ההייטק, חשיבות ללמוד מקצוע, כדי לפרנס בכבוד
אני אמא לבנות שלומדות מקצוע ובוחרות מסלולים, וגם חיתנו בן ב"ה, ואני רוצה לדאוג לעתידם כמה שניתן!

האם רק המוכשרות יש להן סיכוי?
כל חיי שילמתי על מורות פרטיות ועזרה ועדיין הבנות לא הצליחו להגיע למקצועות הנחשקים בסמינר
ובת אחת שלי שלמדה תכנות, ונלחמה למען הכניסה למסלול, עם המון עזרה מסביב, עדיין לא טובה ולא אוהבת את התחום (ומחפשת עבודה....)

שואלת באמת בדאגה, איך דואגים לעתיד הילדים כשמקצועות קשים לא פשוטים להם ללמוד?

זה בעצם אשכול לאנשים מעולים שהם לא גאונים!

• הוסף לסימניות
לדעתי, אם נערה מתקשה מאוד בלימודים ודורשת עזרה רבה, תכנות הוא לא התחום שמתאים לה.
במקום להתעקש על מסלול מסוים רק כי הוא "נחשב" או רווחי, הייתי בודקת מהם תחומי החוזק והעניין שלה — ומכוונת אותה ללמוד מקצוע שתוכל להצליח בו, ליהנות ממנו ולפרוח.

נכון שתכנות נחשב מקצוע משתלם, אבל כשזה לא מתאים – זה עלול להפוך לסבל מתמשך.

וכמה שנרצה לדאוג לעתיד ילדינו אנחנו מוגבלים, לא נותר אלא לבקש ממי שהשפע בידו.. הוא יכול לתת הכל (גם בלי תכנות כמה שזה נשמע מפתיע :p)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה