כללי בעקבות הביקוש - מבצע הפונטים של פונטייפ ממשיך (יניב33 - בזכותך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;610691:
אני רוצה לרכוש 60 משקלים בתנאי שזה כולל גם זכות בחירה באלמנטים של נויבירט.
אני לא רוצה לקנות 40 משקלים פונטים ועוד חבילה של 40 אלמנטים של נויבירט.

נכתב ע"י ישראל א;610795:
גם אני מעוניין כנ"ל בל"נ.

נכתב ע"י אלגנט;610864:
מעונין ב60 משקלים כולל זכות בחירה באלמנטים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י יניב33;611034:
אופס!
מה פיספסתי את הרכבת?
עד מתי זה ממשיך ?או שזה נגמר:cool:
אשמח אם תעדכן אותי

בעקבות הביקוש למסלול 60 משקלים + אלמנטים, פונטייפ ניאותו להארכת המבצע עד סוף השבוע בלבד.

60 משקלים/אלמנטים - 950 ש"ח + מע"מ
80 משקלים/אלמנטים - 1150 ש"ח + מע"מ

• הוסף לסימניות
יניב33
סיקריק
בר מזל
יעקב וואלף

מה קורה אתכם???

• הוסף לסימניות
אז תן לי בפרטי את פרטיך
(טלפון ומייל)

• הוסף לסימניות
בעיקרון המבצע מסתיים היום אבל כנראה רק מחר אעביר לפונטייפ את פרטי המצטרפים אז יש עוד סיכוי אם מישהו מעוניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה