בעקבות הדיון על המייל של פרוג

• הוסף לסימניות
גם לי קרה דבר כזה, ששכחתי את הסיסמא שלי ואני לא מצליחה בשום אופן להתחבר לגימיל (בגוגל, כשאני רוצה להיכנס לגיבוי).
מה ניתן לעשות? הוא גם לא נותן לי לאפס סיסמא.
האם לא אוכל יותר להיכנס למיילים הישנים?

• הוסף לסימניות
לאחר מעשה אין מה לעשות.
אבל לפני יש אפשרות לעשות תיבת דואר לשחזור,

• הוסף לסימניות
יש לג'מייל אפשרות לשלוח את הסיסמא לבעל החשבון.

• הוסף לסימניות
אם השלמת ברישום שאלת אבטחה תוכלי ככל הנראה לשחזר את הסיסמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;608195:
לאחר מעשה אין מה לעשות.
אבל לפני יש אפשרות לעשות תיבת דואר לשחזור,
אז זהו זה? כל המייל הישן אבוד? אין לי אפשרות להגיע אליו?

ועוד שאלה בהזדמנות זו, איך אני מצרפת קישור של הודעה בפרוג, כמו שא. ישראל עשה כאן ,למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;608202:
יש לג'מייל אפשרות לשלוח את הסיסמא לבעל החשבון.
איך? למה לי לא הצליח?
ולגבי שאלת האבטחה - גם את זה אני כבר לא זוכרת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;608204:
ועוד שאלה בהזדמנות זו, איך אני מצרפת קישור של הודעה בפרוג, כמו שא. ישראל עשה כאן ,למשל?

לכל תגובה יש מספר למעלה בצד שמאל,
לחצן ימני על המספר, העתק כתובת קישור, הדבק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;608204:
אז זהו זה? כל המייל הישן אבוד? אין לי אפשרות להגיע אליו?

לא א"א להגיע אליו לגבי השאלה השניה כבר ענו לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;608206:
איך? למה לי לא הצליח?
ולגבי שאלת האבטחה - גם את זה אני כבר לא זוכרת....

לא זוכרת את התשובה?

• הוסף לסימניות
לא...תארי לך.
אנחנו מכירות מאן שהוא?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;608333:
מאד הגיוני שמישהו שיש לו ניק בפרוג עשה את זה, אז מה עוזר שהסיסמה בתוך קובץ?

לדעתי יותר הגיוני שעשה את זה מישהו שראה את הסיסמא בחלון תוצאות חיפוש בגוגל, אפילו בלי להכנס לפרוג. [אני נותן יותר קרדיט לחברי פרוג;)]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה