דרוש מידע בעקבות המצב, בתי עסק ורשויות מציעים שירותים בחינם/בהנחה לתושבי הדרום

• הוסף לסימניות
גוש עציון מזמינה את תושבי הדרום להפוגה מרעננת
במועצה האזורית גוש עציון בשיתוף אגף התיירות גוש עציון פותחים את הלב למען תושבי הדרום ומציעים להם אירוח בחינם בצימרים ובבית ההארחה בקיבוץ כפר עציון.

HP מעצבת אפשר קישור??​

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@חגיתילה אשמח לשמוע איך היה, נתנו להכנס חינם לתושבי אשדוד?
וכמה מקומות היו בהסעה?
אולי נארגן גם מחר
אם מישהו רוצה להצטרף, אני צריכה 8 מקומות

• הוסף לסימניות
נגמרו המקומות בתנכי.
ממחר צריך לשריין קודם מקומות.

קופצת על האשכול-
אם משהי שריינה ומיותר לה אשמח לקבל.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיותרים למחר.
אבל זה רשום על שמי, והכניסה עם ת"ז,
אז זה לא יעזור לך..

• הוסף לסימניות
@חגיתילה אשמח לשמוע איך היה, נתנו להכנס חינם לתושבי אשדוד?
וכמה מקומות היו בהסעה?
אולי נארגן גם מחר
אם מישהו רוצה להצטרף, אני צריכה 8 מקומות
לאן?
02-993-5133
Kfar Etzion Field School - בית ספר שדה כפר עציון, טלפון
מה יש בגוש עציון ועד מתי אפשר לממש ?
אם זה מענין אני עם 8-9 מקומות

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם מחר יום שלישי אקווריום פתוח חינם לתושבי הדרום?
וכן אילו עוד מוזיאונים 'שווים' יש בחינם לאו דווקא בירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה