פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
תודה לכל המצביעים בסקר הזה:
www.prog.co.il
להלן התוצאות:
לא הייתה אפשרות לשאלה נוספת בסקר, וביקשתי מכם לפרט בתגובות... אולם לא הייתה היענות מספיקה
על פי התגובות הבודדות, הסגנון המודרני יותר מבוקש, אבל מכיוון שכבר קיים פוסט בנושא---
www.prog.co.il
לפנינו 2 אופציות:
למה כל זה?
לבנות קונספט, שילובי צבעים, לחפש אביזרים מתאימים, לסדר כמאמר ולהעלותו, אורך כמה ימים, זו השקעה רצינית [ולכן באופן פרטי אני גובה מחיר, זול אומנם...] ולא הייתי רוצה לגלות שהשקעתי את כוחי ומרצי בחלל שאינו עומד בציפיות הציבור...
זו התשובה. זהו
אז, הצביעו והשפיעו
תודה מראש!
מדריך - רוצה לעצב חדר בבית? באיזה סגנון?
המענה שלך על הסקר ישפיע על הפוסט הבא שיעלה כמאמר בע"ה! בהודעה נוספת יש להוסיף את הסגנון המועדף: ו/או חדר אחר שאינו מפורט בסקר. יוקרתי [קלאסי] מודרני- קו נקי וחלק. כפרי. רטרו/ וינטאג'- בניחוח של פעם... וכו'. מחכה לשיתוף שלך :) הערה: בכל מקרה יש לבדוק האם קיים פוסט כזה כאן בפורום או באתר שבחתימה
www.prog.co.il
להלן התוצאות:
כמו שניתן לראות. החדר הנבחר הוא: חדר שינה/ הורים. עם 90 קולות
אחריו מגיע חדר הילדים עם 83 הצבעות, לאחר תחרות צמודה ומותחת![]()
לא הייתה אפשרות לשאלה נוספת בסקר, וביקשתי מכם לפרט בתגובות... אולם לא הייתה היענות מספיקה
על פי התגובות הבודדות, הסגנון המודרני יותר מבוקש, אבל מכיוון שכבר קיים פוסט בנושא---
מדריך - לישון במלון | עיצוב חדר שינה בסגנון מודרני. [דוגמאות לאביזרים מאליאקספרס.]
בניתי את התמונה ב: https://www.promeai.pro/?vsource=i_rvvveugbu7 אני אשמח לפוסט לחדר שינה בסגנון צימר מודרני. תודה:) סליחה שציטטתי אותך, הייתי חייבת הוכחה ;) אם עדיין לא ראיתם את הפוסט לחדר שינה בסגנון צימר, אתם מוזמנים לסור אליו. הסגנון המודרני מתאפיין בקו חלק ונקי, צבעים מונוכרומטיים...
www.prog.co.il
לפנינו 2 אופציות:
- סגנון מודרני בצבעים שונים מאלו שהעליתי בפוסט זה.
- סגנון אחר לחלוטין.
למה כל זה?
לבנות קונספט, שילובי צבעים, לחפש אביזרים מתאימים, לסדר כמאמר ולהעלותו, אורך כמה ימים, זו השקעה רצינית [ולכן באופן פרטי אני גובה מחיר, זול אומנם...] ולא הייתי רוצה לגלות שהשקעתי את כוחי ומרצי בחלל שאינו עומד בציפיות הציבור...
זו התשובה. זהו
אז, הצביעו והשפיעו
הנושאים החמים

Reactions: שקדי, י. קסירר, Tuch ועוד 2 משתמשים5 //