בקשה בעקבות 'קופון פועלים - קסטרו' אלו הטבות שמתחבאות אתם מכירים??

• הוסף לסימניות
מסתבר שגם אני כמו עוד רבים שנחשפן לקיומו של הקופון הנ"ל לא היינו מודעים לעניין ההטבות המתחדשות בבנקים ובחברות האשראי, מן הסתם ישנם עוד הטבות רבות , בעיקר בחברות האשראי שיינו מודעים לקיומם, וחבל.
אם ראיתם הטבה שווה במיוחד נשמח שתשתפו לתועלת הכלל.

• הוסף לסימניות
בבנק פועלים יש עכשיו 50 שח בשילב בקניה ב 200 ש"ח.
יש לכל בנק ולכל מועדון הטבות שוות יותר ושוות פחות ומשתנה כמעט כל חודש

• הוסף לסימניות
מימשתי את הקופון של הפועלים בקסטרו, באותה קניה רציתי גם לממש הטבה של 10%למצטרפים חדשים
אבל לא הצליח לי 2 הטבות בקניה אחת.

• הוסף לסימניות
מימשתי את הקופון של הפועלים בקסטרו, באותה קניה רציתי גם לממש הטבה של 10%למצטרפים חדשים
אבל לא הצליח לי 2 הטבות בקניה אחת.
הם נותנים קופון 1 לכל קניה, כך אמרו לי בשירות לקוחות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השבוע מישהי כתבה על הטבה של ריבר לבעלי כרטיס אשראי דרים כארד vip. פרטים באתר של מקס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לצערנו ללא כשרות
והם מפרסמים את זה בענק ובדווקא
פעם נכנסתי לבקש טישו ואי אומרת לי איך את נכנסת לכאן?אנחנו בלי הכשר
כאילו בדווקא לא לחרדים
ככה זה באשדוד

• הוסף לסימניות
אם כך, צריך לדרוש ממקס הטבה מקבילה למגזר החרדי, קדימה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לצערנו ללא כשרות
והם מפרסמים את זה בענק ובדווקא
פעם נכנסתי לבקש טישו ואי אומרת לי איך את נכנסת לכאן?אנחנו בלי הכשר
כאילו בדווקא לא לחרדים
ככה זה באשדוד

התכוונת לריבר? אני יודעת שיש סניפים כשרים. לא יודעת איזו כשרות, ואם ההטבה תקפה גם שם. שווה בדיקה למעוניינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה