תח"צ בעקבות קריסת התח"צ בפורים: טיפים ורעיונות 'מחוץ לקופסא'

רכבת זה לא צנוע
זה יביא חילונים ופריצות לאזורים חרדים,
יפתח בתי קפה ובילויים ושיקוצים במקומות של חרדים שומרי השם
וגם החלונות הגדולים זה חוסר צניעות שיראו מבחוץ מה קורה בפנים

רכבת זה דבר גרוע מאד ויש למחות בכל תוקף בהפגנות שיעלו למדינה בנזק של לפחות מליון שח.
בהצלחה למטורללים...

משפחה אחת החליטה לקחת את המצב באיזי, והחליטה לנסוע לכותל, על טפה ומשלוחי מנותיה, להעביר את השעות בתפילה, ולצאת את העיר כשהעומס יפחת מעט.

העומס בתחנות לכותל היה נסבל, ואיכשהו הגיעו צפופים בנסיעת עמידה לכותל. הילדים היו גיבורים ולא בכו.

הגיעו לכותל, ואז - צרה צרורה. מעבירים את משלוחי המנות הרבים בשיקוף, ו...

על פי החוק אסור להכניס משקאות חריפות לרחבת הכותל. או שתזרקו את היינות או שתישארו בחוץ. ליד הבידוק כבר יש ארגז גדול עם שפע בקבוקים שהוצאו ממשלוחי המנות של המבקרים שהיו בפורים בכותל.

אבל מה עושים כשיש במשלוח את ליקר השוקולד שסבתא הכינה? אוי לנו אם יוודע לה שהשלכנו אותו.

טוב, אין ברירה, משאירים ילדה אחת שתשאר בחוץ עם כל משלוחי המנות, כל רבע שעה מישהי אחרת תחליף אותה בשמירה.

לא הזוי?
מה הייתם רוצים שיהיה ?
על מי ומה התלונות ?

למה אסור להכניס משקה חריף לכותל

משפחה אחת החליטה לקחת את המצב באיזי, והחליטה לנסוע לכותל, על טפה ומשלוחי מנותיה, להעביר את השעות בתפילה, ולצאת את העיר כשהעומס יפחת מעט.

העומס בתחנות לכותל היה נסבל, ואיכשהו הגיעו צפופים בנסיעת עמידה לכותל. הילדים היו גיבורים ולא בכו.

הגיעו לכותל, ואז - צרה צרורה. מעבירים את משלוחי המנות הרבים בשיקוף, ו...

על פי החוק אסור להכניס משקאות חריפות לרחבת הכותל. או שתזרקו את היינות או שתישארו בחוץ. ליד הבידוק כבר יש ארגז גדול עם שפע בקבוקים שהוצאו ממשלוחי המנות של המבקרים שהיו בפורים בכותל.

אבל מה עושים כשיש במשלוח את ליקר השוקולד שסבתא הכינה? אוי לנו אם יוודע לה שהשלכנו אותו.

טוב, אין ברירה, משאירים ילדה אחת שתשאר בחוץ עם כל משלוחי המנות, כל רבע שעה מישהי אחרת תחליף אותה בשמירה.

לא הזוי?
אפשר להשאיר בבידוק ולקחת כשיוצאים.
בשבוע שעבר צפצף לי סכין (מטבח...) בכניסה לקניון מלחה,
והשומר שמר לי אותו עד שיצאתי.

בבני ברק יש תחנת רכבת ובאלעד כבר בשלב הקמת התוואי
ואילו מודיעין עילית וביתר נמצאות מחוץ לקו הירוק
אין שום תחנת רכבת מחוץ לקו הירוק
תשאלו את הבני ברקים על התחנה הזו היא לא מועילה להם בכלום
לגבי מודיעין עילית, לידיעתכם מסילת הרכבת במודיעין תוכננה בצורה כזו שיהיה ניתן להמשיך את הקו למו"ע, מתי זה יקרה? אחרי הסיפוח?!

לגבי מודיעין עילית, לידיעתכם מסילת הרכבת במודיעין תוכננה בצורה כזו שיהיה ניתן להמשיך את הקו למו"ע, מתי זה יקרה? אחרי הסיפוח?!
רציני, יש סיכוי לתחנת רכבת במודיעין עילית?

ב"ב לא רלוונטי לדיון על הרכבת אין אפשרות לעשות בתוך ב"ב תחנה ויש את ת"א סבידור מרכז (לדעתי יותר שימושית לתושבי ב"ב) שזה כמה דקות נסיעה מב"ב

ב"ב לא רלוונטי לדיון על הרכבת אין אפשרות לעשות בתוך ב"ב תחנה ויש את ת"א סבידור מרכז (לדעתי יותר שימושית לתושבי ב"ב) שזה כמה דקות נסיעה מב"ב
נכון שהתחנה לא רצינית אבל אחרי שתיפתח השכונה החדשה שצמודה לה ואחרי שייפתח המסילה המזרחית היא תהפך לתחנה יותר משמעותית ושימושית

תמיד היה נראה לי מופרך שיעשו רכבת בערים החרדיות. למה מגיע לנו?
ראיתי לאחרונה ראיון עם מקלב. והוא אמר- למה לבית שאן מגיע רכבת ולביתר לא? הרי שם נוסעים הרבה הרבה יותר בתחבורה ציבורית. כנ"ל רעננה דרום וכו'.
הוא ממש צודק, אנחנו כל כך לא חושבים שישעו לנו רכבת במיוחד לערים החרדיות שאפילו לא מעזים לבקש. למה לבית שאן כן?
בלת"ק חלקי
ביתר נמצאת בפלסטין...
רכבת??!!
ואיפה היא תעבור,
בחוסאן ונחלין דרך בית לחם וואלג'ה, לכיוון ביתר !?

אפשר להשאיר בבידוק ולקחת כשיוצאים.
בשבוע שעבר צפצף לי סכין (מטבח...) בכניסה לקניון מלחה,
והשומר שמר לי אותו עד שיצאתי.
הנחתי גז פלפל מלא,
קיבלתי ביציאה מיכל ריק.
עשו עלי סיבוב :cautious:

מקור?

א. יש מי שעדיין קורא את המדור הזה
ב. שאני יבין מה שנכתב ביתד פשוט יותר יחזיק מעמד יותר ממה שנכתב בפרוג
חלק מין הנכתב במדור הלזה,מתואם מראש..ככה מרגיש לי בכל פעם (לא הכל )

השטח שם הוא של פלסטין
זה בעיה להעביר שם מנהרות
יש שם שדות וחורשות של ערבים

גם מתחת לאדמה זה בעיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה