כללי בעקבות שיעורי הבית שהעליתי - זכיתי בלקוחה נחמדה [איור אשה]

• הוסף לסימניות
מושלם. עבודה למופת!

• הוסף לסימניות
בזכותך ביקי

• הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת !!!
אהבתי מאוד!
ביצוע מושלם!
(הרבה יותר פה ככה שהטקסט ישר, מאשר בשיעורי בית שהטקסט התעגל)

• הוסף לסימניות
מ-י-ו-חד!
ממש אומנות!

• הוסף לסימניות
אני זוכר אותך כשהיית כשנולדת (כשנרשמת לראשונה בפורום) גם זוכר את העבודות שהעלית אז, ניתן לומר שטיפסת לפיסגה בצורה דרמטית. איפה למדת??

• הוסף לסימניות
אלי, אני לומדת בסיעור מוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1202970:
עבודה מיוחדת !!!
אהבתי מאוד!
ביצוע מושלם!
(הרבה יותר פה ככה שהטקסט ישר, מאשר בשיעורי בית שהטקסט התעגל)

רק בשיעורי הבית הראשונים הוא התעגל עד שגיליתי דרך פשוטה יותר לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1203330:
הדגש באות ב', לא בצד מדי?
לא יודעת, ניקדתי את המילה, ואחר כך החלפתי את הניקוד המרובע המכוער בניקוד עדין אבל הנחתי בדיוק באותו מקום שבו הוא היה.
אז יכול להיות שהניקוד בפונט הספציפי הזה לא מי יודע מה אבל אני לא מומחית לזה.
לא אדע להגיד

• הוסף לסימניות
כן, צודק. צריך להזיז את החיריק והדגש טיפה שמאלה. גם השוא בך כדאי טיפה להזיז ואת הנקודה של הש טיפה שמאלה שיהיה מעל הפס הימני של השין
כך יהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
בהזדמנות. יש לי הסרטה אבל זה מיועד לתלמידות ואני לא בטוחה שאני רוצה לשחרר זאת בפומבי

• הוסף לסימניות
יפה,
הערות:
במרכז התמונה יש תאורת יתר, שגורמת לתמונה להיראות "שרופה"
הריבוע בצד "לנשים בלבד", נראה קצת בולט מידי ומושך את העין, אולי היה כדאי להשאיר אותו על רקע בהיר

• הוסף לסימניות
מקצועי לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1203516:
יפה,
הערות:
במרכז התמונה יש תאורת יתר, שגורמת לתמונה להיראות "שרופה"
הריבוע בצד "לנשים בלבד", נראה קצת בולט מידי ומושך את העין, אולי היה כדאי להשאיר אותו על רקע בהיר

החלק הבהיר היה מתוכנן ומכוון. אלו פשוט אותיו בהירות וגם הרקע עם בהירות כי הלקוחה רצתה שיהיה אור בחלק מהתמונה.
בסוף לפני ששלחתי ובירכתי על המוגמר, הורדתי את הריבוע השחור ותיקנתי קצת מהניקוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה