בעקבות תביעה למענק "שומר החומות" - מישהו יודע למה זה??

• פותח הנושא mina
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע למה הוא כותב לי את זה??

1627287193419.png

כבר כמה אמרו לי שזה מה שהוא רושם להם.
התיק פעיל והכל תקין.

למה זה??

• הוסף לסימניות
אולי זה עצמאי והתיק רשום על בן הזוג השני?
לא על העוסק

• הוסף לסימניות
אולי זה עצמאי והתיק רשום על בן הזוג השני?
לא. הכל מולא כמו שצריך.

אף אחד לא נתקל בזה??? כבר שמעתי מכמה עוסקים שזה מה שזה כותב להם.
ובבדיקה מול שע"מ הכל תקין.

מה יכולה להיות הסיבה???

• הוסף לסימניות
אם מדובר במסלול שכר - עסק שלא מעסיק עובדים לא יכול להגיש בקשה למענק במסלול זה, ולכן כנראה זה כותב שהתיק לא פעיל - קרי אינו מעסיק עובדים.

• הוסף לסימניות
אם מדובר במסלול שכר - עסק שלא מעסיק עובדים לא יכול להגיש בקשה למענק במסלול זה, ולכן כנראה זה כותב שהתיק לא פעיל - קרי אינו מעסיק עובדים.
לא. מדברת על מסלול מחזורים.

• הוסף לסימניות
התקדם משהו?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה זה כותב לי ישוב לא בטווח?
מדובר על מסלול שכר שזה עד טווח של שמונים ק"מ ואני בתוך 80
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש להם מלא מלא באגים במערכות.
המון אנשים לא מצליחים להגיש ולא משנה באיזה מסלול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה