טוב טובב.....נכתב ע"י ויזואלי;1003735:מתוק מתוק
השניה ממורכזזזזזזזזזזזזת
טפלי בזה, ברחמים![]()
נכון שהוא מאמי??נכתב ע"י מילכי;1003743:איזה יופי! והכותרת בכלל.....
הוא ממש מסתכל לי בעיניים![]()
נכוןנכתב ע"י RacheliM;1003760:נכון שהוא מאמי??![]()
תודה,נכתב ע"י דוד דנברג;1003874:נכון
הצילום מקסים, התאורה, הצבעים, טכנית ... הכל
לטעמי "חבית" כזאת לא מצטלמת יפה בשלמותה, ובטח לא בטבע, המתכת מול הטבע, ניגודי מידי ... תנסי לקרופ משמאל ומלמטה ...
טורקיזנכתב ע"י יונה יונה;1003899:איזה צבע היא באמת?
ירוק או טורקיז?
הצווארון הזה מציק בעין גם במציאות....ובכלל הוא נראה לי חנוק בתוכו...אבל..שיהיה.....נכתב ע"י שבי שיינפלד;1003962:תמונות יפהיפיות, ותינוק חמוד מאד
העריכה של הצבעים מהממת
אבל משום מה הצוארון הירוק זוהר ממש מטריד לי בעיניים (ומתחרה עם הפרצוף של התינוק החמוד)
אבל אולי זה הבעיה של המסך שלי?
היום הבגדים גם ברחוב זורחניים נורא...נכתב ע"י שבי שיינפלד;1003962:תמונות יפהיפיות, ותינוק חמוד מאד
העריכה של הצבעים מהממת
אבל משום מה הצוארון הירוק זוהר ממש מטריד לי בעיניים (ומתחרה עם הפרצוף של התינוק החמוד)
אבל אולי זה הבעיה של המסך שלי?
היא מדהימה בסטודיו!!!! (פחות בחוץ. טכנית התמונה מעולה)נכתב ע"י RacheliM;1003890:תודה,
אני משתמשת איתה המון בסטודיו והיא נראית מעולה..
אבל אולי בטבע היא באמת לא מוצלחת,יש בזה משהו,לא חשבתי על צד כזה ...(מתכת בטבע ...)
נכתב ע"י RacheliM;1003921:טורקיז![]()
נכתב ע"י קקטוס;1004600:זה נקרא 'גיגית'![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1004739:אז מה זה הצבע שלה פה?
זה אומר שכל התמונה פה מדי צהובה.
נכתב ע"י RacheliM;1004754:לא,זה לא אומר שכל התמונה צהובה -
זה אומר ששיניתי את הצבע לכבוד החולצה.
פשוט מאד.![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1004793:אממ.....
(באמת שניסיתי לאזן צבע ראיתי שזה לא ממש מסתדר... אבל כן יש כאן נטיה קלה לצהוב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים