כללי בעריכת אלבומים דיגיטליים

• הוסף לסימניות
שלום לכל הגרפיקאים/ות

אני צריך עזרה בתוכנת DG לעריכת אלבומים דיגיטליים אם יש מישהו שיכול לענות לי על כמה שאלות בטלפון אני ממש יודה לו. במקרה וזה יקח הרבה זמן אני גם אשלם על העזרה הזו.

מיכאל 054-7695518
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפשר גם בפרטי
תודה

נ.ב. כמובן שהשיחה עליי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;742988:
שלום לכל הגרפיקאים/ות

אני צריך עזרה בתוכנת DG לעריכת אלבומים דיגיטליים אם יש מישהו שיכול לענות לי על כמה שאלות בטלפון אני ממש יודה לו. במקרה וזה יקח הרבה זמן אני גם אשלם על העזרה הזו.

מיכאל 054-7695518
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפשר גם בפרטי
תודה

נ.ב. כמובן שהשיחה עליי

הלוואי והייתי מכירה את התוכנה הזו.
אני כל הזמן בודקת ורואה שאף אחד לא מגיב כאן. וזה עצוב לי.
תגיד שמישהו התקשר למספר שנתת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;743074:
הלוואי והייתי מכירה את התוכנה הזו.
אני כל הזמן בודקת ורואה שאף אחד לא מגיב כאן. וזה עצוב לי.
תגיד שמישהו התקשר למספר שנתת...
הגזמת...
היה לי טלפון אחד וגם אימייל ממשיהו אחר ... זה לא מספיק יפה לקבל כזו עזרה בכזו מהירות??
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה