בעתיקה...

• הוסף לסימניות
חדשה בתחום של הצילום ואשמח לשמוע הערות,
בשני נושאים:
1. איכות הצילום עצמו
2. הצימר שהייתי צריכה לצלם היה מיד אחרי ששופץ והיה עדיין כמעט בלי ריהוט, לכן ניסיתי להתמקד בפרטים מעניינים, שאלתי היא האם היה נכון לצלם ככה או שהייתם מעדיפים (לו התענינתם בצימר) לראות שטחים גדולים יותר ופחות מענינים?
מקווה ששאלותי הובנו...

(וכמובן, מי שמעוניין בצימר המדהים הזה (באמת!) לבין הזמנים, שייצור קשר באישי... :))

• הוסף לסימניות
התמונות יפות,
אבל אני לא באה לצימר בגלל המגבות או חיפוי הקירות,
אני רוצה לראות שטח, ריהוט, סגנון וכו',
לדעתי תחזרי לצלם כשיגיע הריהוט, כמו שזה עכשיו זה ימכור פחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sfogel;1335233:
התמונות יפות,
אבל אני לא באה לצימר בגלל המגבות או חיפוי הקירות,
אני רוצה לראות שטח, ריהוט, סגנון וכו',
לדעתי תחזרי לצלם כשיגיע הריהוט, כמו שזה עכשיו זה ימכור פחות

גם אני חושבת כך.
לא רואים כאן כלום ואם לא היית אומרת צימר, כלל לא הייתי חושבת בכוון.

חני

• הוסף לסימניות
כנ"ל כמו הקודמות
חובה לצלם את הצימר בצורה שיבינו לאן מגיעים
+ תמונות אווירה - שכאן ניתן להכניס תקריבים לדברים מושקעים ויפים שיש בצימר, שיוסיפו עניין לבא למקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה