כללי בפוטושופ-דחוף!!!

• הוסף לסימניות
ב"ה

בעיה שנוצרה הרגע...
משהו יכול להסביר לי למה שאני פותחת מסמך בפוטושופ או קובץ כל שהוא,
הוא לא מראה לי אותו, כאילו שהוא לא נמצא... אבל הוא כן מראה לי אותו בחלון בצד

מה אני עושה??? דחוף ביותר
מי שיודע מה הבעיה תבוא עליו הברכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;430135:
ב"ה

בעיה שנוצרה הרגע...
משהו יכול להסביר לי למה שאני פותחת מסמך בפוטושופ או קובץ כל שהוא,
הוא לא מראה לי אותו, כאילו שהוא לא נמצא... אבל הוא כן מראה לי אותו בחלון בצד

מה אני עושה??? דחוף ביותר
מי שיודע מה הבעיה תבוא עליו הברכה...
איזה מערכת אתה עובד?
אולי תעלה תמונת מסך?

• הוסף לסימניות
הנה, צילמתי את המסך
כאילו הדף נמצא מחוץ לחלון וכל פעם שאני מוזיזה אותו הוא בורח לי לצד וכאילו נעלם....
משהו מוזר... אם משהו יודע מה עושים? אני לא מצליחה לפתור את הבעיה...

קבצים מצורפים

• מסך פוטושופ.jpg
    KB 582.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תגדילי את הפוטושופ עצמו למקסימום גודל וגם את העמוד הריק כביכול. כנראה שהקובץ עצמו הוקטן כנראה.
אפשר לנסות גם ב VIEW להתאים לגודל המסך ולראות אם עולה משהו.

• הוסף לסימניות
זה לא העניין, אם אני יגדיל או יוזיז לא משנה מה כל המסמך יברח לי לצד.

• הוסף לסימניות
נסי ללחוץ F כמה פעמים

את משתמשת במקרה במספר מסכים?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במסך אחד בלבד, שאני לוחצת f במצב רגיל הוא ממש בורח לצד ואני אפילו לא רואה אותו הוא נמצא מחוץ לתוכנה, ובמצבים אחרים אני רואה ממש פס קטן בצד ואני יכולה למשוך אותו פעם אחת ואח"כ אם אני מגדילה או משהו אחר הוא נעלם לי לצד שוב

אני ממש לא יודעת מה לעשות, תנו לי עצה...................................................................

• הוסף לסימניות
תנסי:
תפריט window
arrange
cascade

• הוסף לסימניות
תשני ב'workspace' לbasic או אם שמרת בעבר סביבת עבודה אחרת תלחצי על השם ששמרת זה אמור לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
תנסי לתת ב windows
defult
שבעצם יגדיר את ההגדרות הראשונויות של התוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ami18;431456:
תנסי לתת ב windows
defult

מה זה אומר?
איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ami18;431456:
תנסי לתת ב windows
defult

זה עבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה ענקית!!! אין לי מילים!!!
כבר שבוע אני מנסה לסדר את זה וכמעט התייאשתי,
ואי אפשר בלי הפוטושופ.....

תבורך משמים- בכל הברכות!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה