כללי בפוטושופ ו-tiff ואילוסטריירטור

• הוסף לסימניות
אני אמורה להגיש עבודה למחר עם קבצי tiff כמה תמונות שאמורה לסדר על פלטה בפוטושופ בלי שהתמונות יתקווצו או יזוז . וכשאני עושה להם פלייס הם מתקבצים מגודלם המקורי . ושפותחת בopen וגוררת לקנווס בפוטושופ זה גדל ... מי יכול להושיע ניסיתי לשאול הרבה ועוד לא קיבלתי תשובה

• הוסף לסימניות
יש דרך פשוטה להכניס דברים בפוטושופ תמונות בלי שישתנה להם הגודל?

• הוסף לסימניות
כן , בפוטושופ לעשות file ואז open וזה פותח אוטומתית

• הוסף לסימניות
נכון אבל אז כשאני גוררת לקובץ שהדף שלו מוגדר מראש הגודל משתנה לענק ואני צריכה שהוא ישאר בדיוק בגודל שלו

• הוסף לסימניות
הקובץ נשאר בגודל שלו, אבל כנראה יש פערים ברזולוציה בינו לבין הקובץ שאליו העתקת.
תבדקי את הרזולוציה והגודל של שניהם ותחזרי אלינו...

• הוסף לסימניות
תודה רבה דאבל אימפקט על הכיוון אני בודקת אותו.. השאלה אם זה רק הרזולוציה שצריך להתאים או גם את ה bit מדובר על קבצי tiff

תודה רבה ממש

• הוסף לסימניות
אמרו לי לעשות את אותה העבודה דרך אינדיזיין השאלה איך אפשר לסגור לtiff דרך אינדזין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה