כללי בפוטושופ cs5.5

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שכבות כשמעליהם hue saturation, כעת הבאתי עוד שכבה מתחת, איך אני עושה שעליה זה לא יחול?
או לחילופין- אפשר לעשות hue saturation על קבוצה?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
במיסוך שכבות
תעמדי על השכבה הרצויה, תכניסי עם אלט, כך שהשכבה תוזח מעט ויווצר לך חץ קטן.

• הוסף לסימניות
כן, את זה אני יודעת, אבל אז זה משפיע רק על שכבה אחת, ואני צריכה שזה ישפיע על כמה שכבות, אבל לא על כולם

• הוסף לסימניות
תכניסי את כל הקבצים שאת רוצה שיחול עליהם - לתיקיה, ועליה תשימי את שכבת הhue או לשים לכל שכבה בנפרד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1507139:
תכניסי את כל הקבצים שאת רוצה שיחול עליהם - לתיקיה, ועליה תשימי את שכבת הhue או לשים לכל שכבה בנפרד.
זה בדיוק מה שאני לא מצליחה, להחיל על תיקיה שכבת התאמה

• הוסף לסימניות
אפשר להפוך את התיקייה לאוביקט חכם- smart object, ואז להחיל את ה- hue saturation

• הוסף לסימניות
אם את לא רוצה להפוך לאובייקט חכם, את יכולה לשים את שכבת הסטוריישן בתוך התיקייה, כשכבה עליונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1507163:
אם את לא רוצה להפוך לאובייקט חכם, את יכולה לשים את שכבת הסטוריישן בתוך התיקייה, כשכבה עליונה.

זה מה שעשיתי, אבל הוא משפיע גם על מה שמתחת לתיקיה:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בקי1;1507152:
אפשר להפוך את התיקייה לאוביקט חכם- smart object, ואז להחיל את ה- hue saturation
זה עבד!! תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1507181:
זה מה שעשיתי, אבל הוא משפיע גם על מה שמתחת לתיקיה:(
אם הוא בתיקייה אחת רק עם כל השכבות שרצית לצבוע, זה לא אמור לקרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1507315:
אם הוא בתיקייה אחת רק עם כל השכבות שרצית לצבוע, זה לא אמור לקרות.
אבל זה מה שקרה! בכל אופן הפכתי לאובייקט חכם והבעיה נפתרה!

• הוסף לסימניות
מצוין, זה גם פתרון.

• הוסף לסימניות
השיטת שילוב של תיקייה היא Pass Through = עובר דרך,
פשוט לשנות ל-Normal = נורמל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה