כללי בפוטושופ

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא זוכרת איפה הפילטר שעושה שחור לבן (אני מוצאת רק אפור)

יש משהו?

• הוסף לסימניות
זה לא פילטר, זה שכבת התאמה.
לחצו על הסמל Threshold בחלונית Adjustments.

וזהו האייקון...

קבצים מצורפים

• threshold.png
    434 ביטים · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הרשי, נראה לי שהתכוונת לזה...

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5774‏.09‏.07 ב‏.12.08.45 לפנה״צ.png
    KB 3.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אני על CS6, ככה זה נראה אצלי... ;)

בכל אופן שמו בישראל: threshold

קבצים מצורפים

• threshold.png
    KB 6.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני על cs5 וככה זה נראה...
מה שאתה הראת נקרא בעברית ״סף״
ה״שחור לבן״ נמצא בשורה האמצעית מימין ל״מאזניים״ אצלך (איזון צבע - בעברית תקנית...)
אצלי זה משמאל ל״מאזניים״ כי אני בעברית...

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5774‏.09‏.07 ב‏.12.26.06 לפנה״צ.png
    KB 9.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1258169:
אני על cs5 וככה זה נראה...
מה שאתה הראת נקרא בעברית ״סף״
ה״שחור לבן״ נמצא בשורה האמצעית מימין ל״מאזניים״ אצלך (איזון צבע - בעברית תקנית...)
אצלי זה משמאל ל״מאזניים״ כי אני בעברית...

קראת את הבקשה?
היא צריכה פילטר שעושה שח"ל, לא גווני אפור.
מה שאתה מדבר עליו, זה שכבת התאמה לגווני אפור, אני מדבר על שחור ולבן מוחלט, נסה ותבין...

• הוסף לסימניות
ה״סף״ עושה ש״ל באופן מוחלט ושרירותי, משא״כ ה״שחור-לבן״ נותן אפשרויות לבחירת כל ערוץ האם יהיה שחור או לבן (או אפור)

• הוסף לסימניות
אני תמיד משתמשת באופציה הזו (מצ"ב תמונה)
והיא מקצועית ונעימה לעין

לשחק עם המחוון האמצעי saturation לכיוון השמאלי

קבצים מצורפים

• שחור לבן.png
    KB 102.3 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה