כללי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
א. לפעמים שאני כותב בפוטושופ על שכבה מסוימת, הכתב יוצא מטושטש, מדוע זה קורה?
ב. כשאני בוחר מברשת ומנסה לשים אותה על התמונה, זה לא עושה לי כלום איזה שלב אני מפספס? (האם צריך לעשות שכבה ואיך עושים זאת?)

• הוסף לסימניות
א. אין לי מושג. נראה לי שכדאי לעלות קובץ דוגמא.
ב. יתכן ש האטימות למעלה במברשת לא עומדת על 100%, יתכן שבחור אזור והצביעה במרשת נעשית מחוץ לאזור. יתכן שצבע המברשת הוא כצבע הרקע, יתכן ששיטת השילוב היא לא נורמל... ומומלץ גם לעלות קובץ.
לפי דעתי פתח קובץ תעשה בו שכבת טקסט. ועוד שכבה בשם מברשת ותנסה לצייר תעלה לכאן וננסה לראות מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
כמו ששרה אמרה, יכולות להיות המון סיבות לבעיות שציינת,
ממליצה גם להעלות צילומי מסך, עם חלון השכבות, הקובץ והמברשת
ואז יהיה קל יותר לעזור.

• הוסף לסימניות
הכתב יוצא מטושטש זה תלוי ברזולוציה של הקובץ בגלל שזה תוכנה של פיקסלים.
המברשת אמורה לעבוד תבדוק שהשכבה שאתה עובד עליה פעילה ולא נעולה.

• הוסף לסימניות
א. כנראה שהרזילוציה של הקובץ נמוכה מידי.
ב.אולי המברשות על 100 אחוז אטימות

הוספת שיכבה

קבצים מצורפים

• Untitled-1 copy.jpg
    KB 264.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הנה קובץ דוגמה

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.psd
    KB 65.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שאתה מגדיל את הקובץ כדי לראות, ובעצם הקובץ קטן, אז הכל לכאורה מתפקסל לך.
אחרי שאתה עושה משהו שנראה לך מפוקסל, תשנה את התצוגה לגודל הדפסה ותראה אם זה עדיין נראה מפוקסל

• הוסף לסימניות
ומה בקשר למברשת?

• הוסף לסימניות
בס"ד

קראתי את ההודעה השניה שלך בקשר למברשת, בכדי שאנסה לעזור, יש לי שאלה, האם אתה מתחיל בפוטושופ או שיש לך ניסיון בתוכנה?

• הוסף לסימניות
למה אצלי הם לא נראות.
ולאמיר יש לי קצת נסיון

• הוסף לסימניות
בס"ד

השכבה עם המברשות בצבע לבן, וגם השכבה הראשונה, לכן לא תראה אותם, תשתמש בצבע אחר או באיזה סטייל.
ד"א תגדיל את הרזלוציה של הקובץ כדי שיהיה איכותי יותר ול מפוקסל מידי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא עזר לי כלום?

• הוסף לסימניות
בס"ד

תנסה לתת סטייל על השכבה עם המברשות, כמו בתמונה 1 (זה מה שיצא אצלי)

אם זה לא עובד תבדוק שהגדרת הצבע על RGB, כמו בתמונה 2.
בהצלחה, תודיע אם עבד אצלך.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 128.8 · צפיות: 9
  • 2.jpg
    KB 118.7 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
נו בסדר זה הראה לי אותם, אבל שוב פעם שאני עושה מברשת זה לא צובע לי???????????

• הוסף לסימניות
בס"ד

אתה יכול להעלות תמונת מסך של כל התוכנה עם הקובץ הזה פתוח וכלי המרשת בחור?

• הוסף לסימניות
איך מעלים

• הוסף לסימניות
בס"ד

תמצא מקש במקלדת שכתוב עליו print screen או prt scr, תלחץ עליו כשהתוכנה פתוחה עם כל כל מה שכתבתי לך, אח"כ תפתח מסמך חדש בפוטושופ תלחץ אוקיי, כי הוא זוכר את הגדרות גודל הצילום מסך, ואז תדביק ב- EDIT > paste תשמור כ- JPEG ותעלה את התמונה.

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• ללא שם-1עותק.jpg
    KB 436.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בס"ד

תשים את מצב המברשת על רגיל\נורמל (הראשון ברשימה)

תודיע אם זה עזר...

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 97.1 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה