כללי בפני המאותרגים או המנותבים שאינם יכולים להיכנס לדף נחיתה שלי...

• הוסף לסימניות
אתם מוזמנים לשלוח לי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואשלח לכם את פרטי השידרוג :).

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך נעמה. לא שוקטת על שמריך.
בהצלחה רבה רבה

[אם יהיו לך כמה לקוחות שלא יהיה לך זמן לטפל בהם, אשמח אם תעבירי אלי...]

• הוסף לסימניות
בזבזתי עלייך ארבע ש"ח בנתיב...
לא נורא, היה משתלם.
אני אוהבת את האתר שלך, נקי ומושקע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;665808:
בזבזתי עלייך ארבע ש"ח בנתיב...
לא נורא, היה משתלם.
אני אוהבת את האתר שלך, נקי ומושקע!

אני מקווה שזה לא משהו שיטענו כנגדי בבית דין של מעלה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;665805:
[אם יהיו לך כמה לקוחות שלא יהיה לך זמן לטפל בהם, אשמח אם תעבירי אלי...]

האמת שיש לי פה ושם, אז טוב שהכנסת לי למודעות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הבאנר!

מאד יפה ונקי!

• הוסף לסימניות
גם אני ביקשתי שיפתחו....
אתר ממש יפה, ועבודות מדהימות!!!!!

• הוסף לסימניות
האמת, זה היה הפתעה לראות באנר שלך בצד.
עיצוב יפה ונקי, אהבתי.

הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
קישור?

• הוסף לסימניות
קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה