כללי בפתיחת קובץ קורל.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על תוכנות אדובי.
כעת לקוח שלח לי קבצים בקורל שמכילים חומר שאני צריכה עבורו.
האם יש אפשרות לפתוח קבצים אלו גם ללא קורל.
ואם לא , האם יש כאן משהו שיכול להמיר לי את הקבצים לקבצי אילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
תשלחי למייל ואמיר לך לAI או לEPS

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מיהי הגרפיקאית ששחררה לו קבצים פתוחים?
פלא שאחר כך לקוחות מתפלאים ומתרעמים כשהם נתקלים בגרפיקאים שמסרבים לעשות זאת...
בכל מקרה אשמח לעשות משהו למען מישהו עם התוכנה הדי מעצבנת הזו.

• הוסף לסימניות
אל דאגה זו לא גרפיקאית.
מדובר בלקוח שמיבא מוצרים מסין- המפעל נתן לו את הקטלוג שלהם בקורל כדי שנוכל להוציא משם את תמונות המוצרים כדי ליצור לו קטלוג חדש שמתאים לצרכיו- זה הכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;514884:
בכל מקרה אשמח לעשות משהו למען מישהו עם התוכנה הדי מעצבנת הזו.

״התוכנה המעצבת״ את בוודאי מתכוונת לאילוסטרייטור האיומה...?!

אני עובד על שתיהן (קורל ואילוס) ולהוציא את עניין האינטגרציה עם האינדיזיין, הקורל היא זהב טהור ליד הסרבול והכבידות של אילוסטריטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה