בציר 2010 - מצגת לצפייה

• הוסף לסימניות
בס"ד

תהנו, או שלא.

קבצים מצורפים

• בציר – 2010.zip
    8.2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הטיול היה מקסים!!

גם לשדה וגם ליקב.. כל הכבוד, אין מילים.

מובן שא"א לתת דעה על עשרות תמונות
בכלליות, התמונות הכובשות הן אלו שמצולמות מקרוב (כמו הכרם על רקע שמיים, הגזימה ובמיוחד כשמסתתר האיש מאחורי העץ ורואים רק את ידו המכופפת, החזקת הענבים בידיים המגוידות וכו')
כמובן שבלי תמונות התיעוד לא הייתי מרגישה טיול

• הוסף לסימניות
תודה
אני אוהבת את המצגות שלך

• הוסף לסימניות
תודה
אני אוהבת את המצגות שלך

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, הסיפור מועבר ללא מילים.
בקטנה, הייתי רוצה לראות גם כמה פריימים בחשפיה נכונה ללא אנדר, ככה בשביל לאזן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;462308:
עבודה יפה, הסיפור מועבר ללא מילים.
בקטנה, הייתי רוצה לראות גם כמה פריימים בחשפיה נכונה ללא אנדר, ככה בשביל לאזן.

בס"ד

יאללה, בא נריב קצת ;)

מי אמר שחשיפה נכונה היא ללא אנדר.
ומי אמר שיש בכלל מושג שנקרא חשיפה נכונה.

עניין של בחירה. לפי הבהיר או לפי הכהה.
הכל לפי הטעם ולפי האופנה. נדמה לי שהאופנה ב- 100 שנים האחרונות היא לפי ההיי לייט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;462317:
בס"ד

יאללה, בא נריב קצת ;)

מי אמר שחשיפה נכונה היא ללא אנדר.
ומי אמר שיש בכלל מושג שנקרא חשיפה נכונה.

עניין של בחירה. לפי הבהיר או לפי הכהה.
הכל לפי הטעם ולפי האופנה. נדמה לי שהאופנה ב- 100 שנים האחרונות היא לפי ההיי לייט.

לחשיפה נכונה יש נוסחה מתמטית, בהיסטוגרמה תראה דבשת גמל גבוהה יותר או נמוכה.
זו חשיפה נכונה, וזה אומר שאין איבוד פרטים באזורים הכהים וכן לא בבהירים.
לכן זה נקרא חשיפה נכונה, שכל הפרטים בפריים נראים.

אנדר ואובר (Under & Over Exposure) הם שיטות להבליט את הכהים או הבהירים ולתת טון שונה לתמונה / ליצור אוירה קלילה (אובר) או כבדה (אנדר).

יחד עם זאת אין "נכון", כל תמונה לגופה,

לכן, הצעתי לאזן עם תמונות בחשיפה נכונה, או אפילו באובר, ולהוסיף לסיפור גם מראה משתנה ולא אחיד.

זו דעתי הקטנה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

הדבשת גמל - ההיסטורגרמה המאוזנת לא יכולה לצאת (אם לא ב- HDR שלא קשור לצילום) בתאורה לא מאוזנת כמו בדוגמא שלפנינו. אם הייתי פותח בחשיפה לא היו שמים וכדו'

למרות שגם בתאורה מאוזנת ארצה תמיד לחשוף קצת כהה בשביל לתת עומק לצבעים.

• הוסף לסימניות
היה כיף לצאת לטיול בכרם...
תודה.

• הוסף לסימניות
האם התמונה שבה נראית הרב מדושינסקי זה אמיתי?

• הוסף לסימניות
מצגת יפה
גם אני אוהב את המצגות שלך

אבל גם אני חושב שיש כמה תמונות שהתת-חשיפה רק פוגעת בפוטנציאל שלהן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה