כללי בצער רב... הלך לי ההארד דיסק... אשמח לעזרתכם-

• הוסף לסימניות
ביום בהיר לפתע המחשב הפסיק לעבוד,
הבאתי לטכנאי ומתברר שהלך ההארדדיסק,
עם כל התוכנות גרפיקה והכל... באסה!!

אז עכשיו אני צריכה לקנות חדש,
היה לי הארדדיסק FSD,
השאלה היא האם זה שווה את הפער-
הציעו לי FSD 120 ג'יגה ב250, או 240 ג'יגה ב400 ש"ח.
לעומת זאת הארד דיסק רגיל, 1 טרה-בייט עולה 350 ש"ח.
(חשוב לציין שאת כל העבודות אני שומרת על כונן חיצוני...)

על מה מומלץ?
תודה!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שזה תלוי מה יותר חשוב לך, האם הכמות של הנתונים שאפשר לשמור בדיסק קשיח, או המהירות של העבודה.

ודרך אגב אמורה להיות אפשרות לשחזר את כל מה שהיה על הדיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא מה הפער במהירות...
האם זה הבדל של עוד שנייה ןחצי בפתיחה של התוכנה,
או שזה ממש מאט את הקצב של כל העבודה?
תודה

• הוסף לסימניות
זה לא רק מאיץ את התוכנה, אלא את כל מערכת ההפעלה באופן כללי.

מלבד זאת, דיסק קשיח ssd הוא הרבה יותר בטוח לשימוש מאשר דיסק רגיל, והסיכוי שיום אחד הוא יפסיק לעבוד לך הוא הרבה יותר נמוך. (הוא עובד בשיטה של דיסק און קי ולא של דיסק מסתובב עם מחט כמו דיסק קשיח רגיל...)

לכן ברור ששווה לשלם את ההפרש. רק שני המלצות: את לא חייבת לקנות את כל מה שהטכנאי מוכר לך... את יכולה לגשת לחנות למוצרי מחשב ולמצוא שם דיסק קשיח ssd יותר זול. ודבר שני, כדאי מאוד לרכוש לפחות 240gb, כי 120 מתמלא תוך יומיים, דבר שמאט את המחשב מאוד, ויצא שכרו בהפסדו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים פנירי;2023856:
את לא חייבת לקנות את כל מה שהטכנאי מוכר לך... את יכולה לגשת לחנות למוצרי מחשב ולמצוא שם דיסק קשיח ssd יותר זול.

יש הרבה סוגי SSD יש יותר טוב ופחות טוב, זריכים להיזהר מאוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה